Gott nytt år!

131679-117

Här kommer min första outfit-bild (kommer kanske dröja länge till nästa:). Är på väg till supé med älsklingen och några vänner. Hoppas ni får en trevlig kväll allihop! Och Gott Nytt År!
Bye bye!

Queen of promises

131679-114

Nyårsafton och löften man sällan håller

Årets sista dag. Oj,oj,oj vilket ståhej det brukar bli! Nu är planeringen färdig - vi börjar med en liten fördrink hemma om ca, hmm, 5 timmar. Hjälp, måste börja göra manikyr, pedikyr, ansiktsmask, noppning, plockning... Jag säger som Bridget Jones - att vara tjej är värre än att vara lantbrukare. Sen ska vi äta nyårssupé ute. Trerätters klassiker med hummer till förrätt, kyckling (för mig) till huvudrätt och chokladmousse. Efter det går vi vidare till en fest hemma hos en kompis. Skulle gärna vilja hinna ta en rejäl promenad idag också.
Nyårslöften är något som jag slutade med för tio år sen. Det är ju inte så att man särskilt ofta håller dom bara för att det är nytt år. Jag brukar liksom ge löften till mig själv var och varannan vecka, eller saker man skulle vilja förbätta eller inte göra lika ofta. Livet är ju ett ständigt fixande, trixande och kämpande och inte mycket kommer gratis. Hard work work. 
En bild på kvällens outfit kommer senare i eftermiddag.
Byebye!

Nyårsplanering

131679-144


Har kommit lite längre i nyårsplaneringen nu men varför ska det alltid vara så svårt? Alla vill olika saker, en del vill äta hemma, en del vill äte ute, en del vill bara gå på krogen som vilken kväll som helst och en del vill absolut inte gå ut. Jag vill ha rosa champagne och iförd snygg klänning vara utsövd, fräsch och glad. Och inte behöva jobba dagen därpå. Mmm, måste jobba men inte förrän kl 13. God mat vill man ju ha också, och då kommer vi till nästa i-landsproblem. Klassiker är ju att äta en rejäl bit kött till huvudrätt. Skaldjur/fisk till förrätt. Eftersom jag inte gillar kött och älskar fisk blir det krångel i planeringen. Men det finns en fest som vi kommer gå på iallafall och resten återstår att lösa. Vad vore livet utan utmaningar?) Skönt att man inte har större bekymmer än såhär.

Har du planer och outfit klara för denna kväll som så ofta blir ett antiklimax?

Byebye!

Reafynd

131679-112

När jag var i min gamla hemstad sprang jag runt lite på stan och hittade dessa två godbitar. Båda på Ginatricot till halva ordinarie priset. Snyggt smalt skärp, svart och guld (favorit) och underbar blus. I polyester men ändå. Måste faktiskt berätta hisorien om hur vi fann varandra. Jag hade spanat in blusen några gånger men inte tagit mig för att köpa den. Så när jag jag var på Gina i tisdags såg jag att den var nedsatt men fanns inte i min strl. Typ bara i 34 och 44 som det brukar vara. hittade skärpet iaf och ställde mig i kön. Där stod jag och svettades i trängseln och upptäckte att jag tappat en av mina handskar. Tittade på golvet och där låg den under en klädställning tillsammans med blusen i rätt storlek! Perfekt va? Så det var ju definitivt ödet som förde ihop oss och det ska man inte kämpa emot. Lite svårt att se hur blusen ser ut men den har en gullig krage och klädda knappar bak i ryggen som den på ASOS. Så jag är nöjd.
Byebye!


Julklappar

131679-111

Cremefärgad Kashmirtröja H&M
Örhängen Dyrberg/Kern
Guidebok om Florens & Toscana


Har varit en underbar och mysig jul hemma med familj och släkt och med älsklingen. Återseende av gamla vänner, promenader, övningskörning och en tur på stan. Hann med ganska mycket men jag hade gärna stannat längre och varit ledig nu i mellandagarna. Förresten, kom på idag att  "God fortsättning" är en otroligt vuxen sak att säga tillsammans med "tack för senast" och "oj, va trevligt vi har det. Det här måste vi göra om!"
Är inte riktigt säker på tröjan jag fick. Hade önskat mig en i kashmir och trodde de skulle vara mjukare, men känslig som jag är tyckte jag faktiskt den var i stickigaste laget. Funderar på att försöka hitta en tröja i liknande modell i bomull/siden istället.
Nu är det snart helg igen och jag är ledig. Perfekt. Måste planera nyårsafton lite bara. Typ: Var ska vi vara? Vilka, och vad ska vi äta? Lite små detaljer bara. Det enda som är färdigt är outfiten.
Hoppas ni har haft en härlig jul!
Bye bye!

Mason Pearson - borste

131679-110

Jippie! En superborste! Hade önskat mig en M P- borste och så fick jag en fin, rosa i en härlig gammaldags kartong. Finns hur många instruktioner som helst om hur man ska sköta sitt hår och borsten. Ska läsa när jag får lite tid och bara invänta det strålande resultatet. Hmm... Känns som en riktig kvalitetsborste iallafall som kommer hålla länge. Dessa borstar finns att köpa hos bl a Eivy Flodin på Nybrogatan i Stockholm och här.
Bye!

Min nya kompis

131679-109

Jag fick en jättebra julklapp  av min pojkvän - en Mac Book! Så snygg, vit och smidig. Tar inte alls mycket plats. Har inte haft någon laptop förut och så fick jag den bästa bara sådär. Hur bra som helst ju! Så nu ska jag lära mig massa bra, användbara datagrejer. )
Bye bye!

H&M-nytt

131679-108

Lite nya vårkläder på H&M, inte så mycket som tilltalade mig faktiskt, men den här klänningen är gullig. Har lite svårt för ränder på alla håll iofs. men den här hade ganska diskreta och ljusgult är så fint på våren och sommaren.  70-talsgrejen som pågår är inte riktigt min grej men ett och annat plagg hittade jag. Jag tycker att H&M kan vara lite tråkiga och väl basic ibland. Inget jättewow än så länge.
Byebye!

God Jul!

131679-107

Hoppas ni får en riktigt God Jul allihop! Nu är det julledigt för mig och imorgon bitti åker älsklingen och jag till min familj i goa västsverige "där man vet vad man får." Höhö. Hoppas fortfarande på lite snö, men det viktigaste är egentligen att träffa familj och vänner, umgås och äta massa god mat. Blir blogguppehåll nu men kommer tillbaka i mellandagarna med massa energi och några kilo tyngre ;)
Byebye!

Jul på italienska

131679-104


Tänkte berätta lite om hur man firar jul i Italien. Är ju ganska intressant. Nästa år vid den här tiden kommer vi att bo där.

Italienarna är starkt katolska och julen är en viktig högtid som betyder familj, kärlek och god mat och dryck. De byter oftast julklappar med varandra den 25 december men en del familjer väntar till den 6 januari när de vise männen ska ha kommit fram till jesusbarnet. Den som kommer med presenterna är tradionellt sett inte jultomten, utan den snälla häxan La Befana. Man säger att hon följde med de vise männen men gick vilse någonstans på vägen och har irrat runt sen dess och delat ut gåvor till barnen vid jul. Men 90% av italienarna tror också på tomten, eller som han heter på italienska Babbo Natale. Haha. Deras julgran är en ceppo, som är som en trästege där man lägger julklappar och dekorationer på de olika stegen.

På julaftonen fastar man fram till kvällen då man äter en måltid som enligt traditionen inte ska innehålla kött. Då kan man äta fisk eller skaldjur, någon ägg eller grönsaksrätt. Sedan är det ofta dags för midnattsmässa.

På juldagen äter man den viktigaste festmåltiden som består av anipasti och en pastarätt att börja med. Det kan vara crostini med leverpaté och tortellini med en kycklingsås. Sedan är det huvudrätten som kan vara en lammrätt, eller kanske en speciell sorts korv med potatismos och linser. Till dessert är det ofta en fruktkaka, bakverk fyllda med färskost eller nougat. Till maten dricker man vin eller spumante som är ett mousserande vin.

Lite annorlunda från svenska tradtioner. När man tänker på allt som vi håller på med, så är ju många saker lite knasiga. Eller hur?

Buon Natale! Felice Anno Nuovo!

Snowballs and champions

131679-103

Det var lite julafton för mig idag för ASOS-beställningen kom äntligen. Hurra! Skorna var jättesnygga och smyckena hur söta som helst. Tofflorna lite små men de funkar. Är väldigt nöjd.
Vaknade alldeles för sent efter lång natt av dansande och karaoke. Festen igår var lyckad och alldeles för billiga drinkar i baren. Nu har jag lite saker att göra (typ hundra):

Slå in sista julklapparna
Göra julgodis (snöbollar, tagit recept från Ica, verkar enkla)
Ringa gammal barndomskompis som fyller år idag
Skicka några god jul-mail
Städa
Diska för att jag ska kunna laga mat i köket. Ska göra soppa med brocolli och champions (som det heter på engelska. haha) Och pannkakor med grädde och hallonsylt. Har längtat efter det i flera dagar.
Göra ansiktsmask som ska detoxa mitt stackars ansikte.
Osv.

Hm, måste nog gå nu om jag ska ha en chans att hinna.

Vad gör du ikväll?

Byebye!

Sale

Reorna börjar dra igång. Man kan faktiskt ha tur och hitta en del saker redan nu eftersom vissa affärer tjuvstartar och sätter ner saker dagarna innan julafton. Jag vet inte om jag känner för att stå och hänga på låset på juldagen som en del gör. Igår fyndade jag en klänning på Lindex för 149:-. Jag har tittat på den förut när den kostade 350 kr men jag tyckte inte att det var så jätteviktigt med en klänning till... Ibland får man prioritera. Den är jättefin i alla fall. Småblommig, i rosa, grönt och vitt på svart botten. Svart band i midjan, runt halsen och ärmarna och små, söta, svarta knappar. Modellen liknar den här eller den här. Ska ha den ikväll på ännu en julfest. Är lite rädd för att gå, vet inte hur det kommer sluta.) Känner mig fortfarande förgiftad sen förra veckans julfest. Suck. Ska säga nej i tid den här gången. Har inte tid att vara bakfull imorgon.
By the way ASOS har börjat sin sale med upp till 75% på vissa produkter.
Bye bye!

Update: såg att Lalisen har köpt en likadan klänning. Den 2:a. Har fått massa komplimanger för den!

Snö

131679-102

Äntligen har det kommit lite snö! Det förhöjer verkligen julkänslan. Ska nog gå en promenad bara för att njuta av det så länge det varar. Inatt ska jag få sova en hel natt. Skönt att vakna utvilad. Ska upp imorgon och fixa pass, handla mat och göra julgodis och apelsiner med nejlikor. Snöbollar. Ska bli intressant. Granen står här klädd och fin med en del klappar under faktiskt. Herregud, va tidiga vi är!
Bye bye!

Vill-ha hår

Me likie - WILD HAIR!
Och jisses vad lik hon är (person jag brukar tjata om): Brigitte Bardot.
Nu ska jag dansa till I don´t feel like dancing med Scissor Sisters.




131679-101

Kylie´s parfym

Jag har skrivit om Kylie förut. Tycker att hon verkar en riktigt bra och reko tjej. Starkt att hon är tillbaka nu efter bröstcancer och allt. I början av November släppte hon sin parfym Darling. Jättebra namn på en parfym och cool flaska. Är nyfiken på hur den doftar, men den har väl inte släppts i Sverige än? Jag har inte sett den. Tydligen har parfymen sålt mycket bra där den har släppts. Jag är på jakt efter en ny favoritparfym, har totalt snöat in på Stellas första parfym och Thierry Mugler´s Innocent. Vill gärna ha något nytt men den får inte vara för tung eller för söt. Är ganska kräsen med parfymer (som med allting annat).

Vad har du för favorit?

Bye bye!





131679-99

Fifi Chachnil

131679-98

Titta in på den här härliga sidan och dröm dig bort! Lyx i överflöd. Glöm inte att ha ljudet på!

Vogue Januari 2007

131679-94

Januarinumret av Vogue pryds av Kate Winslet. Hon är otroligt snygg och det är ett väldigt tilltalande omslag. Det talar i alla fall till mig.) Hon är är även på Instyle i December. EN av mina favoriter alla kategorier och personer är ändå det här.
Bye!

Vogue 1916

131679-93

Julnumret av Vogue år 1916. Helt fantastiskt! Att den verkligen är så gammal. Alla gamla julomslag finner du här. Merry Christmas på er och byebye så länge!

Blue moon

131679-92

My god vilken underbar lotion! Har testat Dove´s Regenerating Night Lotion och den doftar helt underbart, lagom fet och det känns jättebra nu när man är insmord.) Det är honung och sheasmör i. Synd att den inte verkar finnas i Sverige, men om ni har chans att köpa den kommer ni inte bli besvikna. Jag hittade min på Överskottsbolaget (ÖB). Väldigt glamouröst.
Natti natti!

Midnattsblå

131679-91

Julbestyr

131679-89

Igår var vi i Stockholm och skulle handla de sista julklapparna tillsammans med en miljon andra människor. Jo, en lördag precis före jul i Stockholm City - vi visste vad vi gav oss in på men det var enda möjligheten att få vissa saker köpta. Men det var mysigt också med glögg, restaurang och kall promenad i Gamla stan. Jag köpte mörkblått sidenband att ha till nyårsblåsan från H&M. Tänkte ta bort det svarta skärpet och ha bandet istället. Blir fint och festligt, jag är lite kär i mörka blå nyanser för tillfället.
Idag har vi varit och fixat gran. En kungsgran som vi ska ha guldglitter i. Gran en vecka innan jul, det är förbjudet i min familj, men älsklingen och jag har bestämt oss för att fira rejält i år. Nu ska jag fortsätta pyssla. Är det jul så är det!
Bye bye!



I´m in love

131679-88

Jag vill ha! Kliar i fingrarna, vill klicka hem någonting. Ska släpa mig bort från datorn nu och tänka på något annat.
Byebye!

Som man bäddar får man ligga

131679-87

Idag är en bakisdag. Det var julfest igår och jag tyckte det var en riktigt bra idé att fortfarande dricka drinkar vid fyratiden och släpa sig hem vid halv sex på morgonen med en sko för lite. Hoppas jag hittar den andra! Jag mår som jag förtjänar idag kan man säga. Tack för att jag är ledig. Har sovat fram till nu med en paus för lite SATC vid lunch. What a life. Nej, nu ska jag ta tag tag i det här och gå och hämta cykeln, städa upp, skriva julkort, slå in julklappar, köpa pizza (ett måste) och tusen andra grejer. Det är ju mysfredag idag!
Bye bye!

Protest mot sär skrivning!!!

131679-85

Nu får det banne mig vara nog! Nu är jag så trött på felaktiga särskrivningar så jag vet inte vad.
I skolan lärde man sig väl att alltid stavas alltid med två l, och aldrig stavas aldrig med två l. Likadant borde det vara med särskrivningar. I engelskan skriver man aldrig ihop två ord och i svenskan gör man det alltid. Ex. Coffe shop, ice cream, carrot cake (jag vet konstiga exempel).
Alltså i svenskan: morotskaka, luciavaka, medlemstidning, kassamedarbetare, bruksanvisning, lussebulle und so weiter... Jag blir så trött på att så många gör fel eller inte är medvetna om detta. Om man särskriver blir det ju ofta en helt annan innebörd och då ska man vara medveten om innebörden. Kassa medarbetare, kyckling lever, medlems tidning (vilken medlem?). Hoppas på bättring eftersom jag håller på att bli galen när man ser detta typ varje dag. Please!
Bye bye från en irriterad Bellezza

Lucia




Hoppas ni får en riktigt mysig luciadag med lussebullar, ljus, glögg, och pepparkakor.
Och glöm inte bort var Lucia egentligen kommer ifrån! (Syrakusa på Sicilien.)




131679-84

Te och youghurt

131679-82

Den här hösten har jag hinkat i mig te som aldrig förr. Det som jag har blivit hooked på är grönt te med citron och ingefära. Hörde något om att denna kombination var extra bra för ämnesomsättningen och allmänt bra för hälsan. När jag jobbar tidigt och ska gå upp kl. 3 på natten och har svårt att sova vid 22 (kvällsmänniska) brukar jag dricka lugnande te med lavendel.
Nästa sak som jag är lite nyfiken på är detox-te och en del andra teer. Låter kanske flummigt men jag tycker faktiskt att jag mår lite bättre. Känner mig piggare och bättre i magen, också intalar jag mig att det är bra för utseendet också.
En annan sak som är superbra är youghurt och då menar jag inte den "sockerfria" med sötningsmedel eller den med jordgubbssmak utan den feta grekiska youghurten med 10% fetthalt. Bra för magen och hjärtat och humöret. Mumsig som efterätt med honung eller lite nyttigare med färsk frukt.  De lever ju så länge i Grekland och det beror nog på att de är lite gladare för att få äta riktigt god och nyttig youghurt. Hellre glad och mätt och än sur, smal och missnöjd. Bra motto,va?
Lite hälsotips såhär i december när det är mörkt ute, energin låg och man absolut inte har tid att vara sjuk.
Har du några andra bra tips?
Bye bye från Bellezza!

Gissa vem?

131679-80

Svar: Sienna Miller i Louis Vuitton behå och Prada trosor. Skorna kommer från Miu Miu. Jättesnyggt.
Gillar färgerna i bilden om än något onaturlig ställning.
Bye bye!

Nobelkommentar:

131679-79


"Oh, my god!"


(Funderar nästan på att skapa en ny kategori typ: Inte så lyxigt, Vill inte ha eller
Saker att inte inspireras av.)

15 december

131679-78

Gift of the day på H&M 15 december. 198:-
Kashmirtröjan ser också bra ut. 298.-

Nobel 2006

131679-77

Då var det dag för lite flärd och glamour i lagomsverige. Härligt att våra svenska politiker, kändisar osv. får ta på sig snygga blåsor och äta utsökt mat tillsammans med smarta människor. Man blir ju bara lika förvånad varje år vad folk tar på sig. Men vissa lyckas. Tycker lite synd om Victoria som alltid får höra att hennes syster är snyggare, men jag vet inte om jag alltid håller med. Visst Madeleine kan väl klä sig bättre och har ett intresse för mode och kläder till skillnad från Victoria som mest gillar djur och natur.
Ibland får jag ett sånt himla sug efter räkor så ikväll ska jag göra Toast Skagen till oss och känna att det är lite extra festligt.
Byebye!

Festskor - beställning från ASOS

131679-76

Nu har jag beställt från ASOS för första gången. Bättre sent än aldrig... Har letat och letat men skorna ovan blev det, nu var de nedsatta till 216 kr också. Mary Jane -- modellen tror jag på. Även några andra saker blev det:
  • Örhängena, körsbär som jag pratat om förut (81 kr)
  • Tinkhalsband i guld (54 kr)
  • Basker i svart. En klassiker. Har baskrar i många färger, tappade dock min svarta för 4 (!) år sedan. (54 kr)
  • Röda tofflor i ballerina modell (81 kr)

Summa summarum: 437 kr med 10% rabatt. Det tråkiga är ju frakten så det blev ungefär 650 kr. Men jag är jättenöjd! Ska bli kul att få paket innan jul!
bye bye!

Köp från Indiska

131679-75

Jag belönade mig själv med att köpa den fina lilla brokadkavajen med a-linjeskärning som bl a annat hotspot pratat om. Finns lite längre ner på sidan. Den var så fin och jag tror jag kommer ha mycket användning för den. Men kommer nog lämna tillbaka dessa som jag köpte igår.
By the way. Vad tycker ni om Carolas nya frisyr? Liksom page på ena sidan och ganska långt på andra. Jag vet inte - kunde hon inte bestämma sig eller fastnade hon i något eller blev det förstört på ena sidan av alla hårförlängningar? Har tyvärr ingen bild men såg henne på faddergalan i TV4 nyss.
Bye bye!

Tips på jullack

131679-74

Köpte Mavalanagellack igår i färgen Taffetas. Tillhör de nya färgerna för vintern. Fin julig färg, riktigt rött men inte sådär skrikigt utan lagom mörkt och med lite pärlemoreffekt. Nu ska jag snart iväg och halkköra - Wish me luck!
Byebye!

Kuvertväskor med vintagekänsla

131679-73

Den här väskan köpte jag för 199:-  på Vero Moda i Malmö. Först trodde jag att den var gräddvit/cremefärgad men den är faktiskt ljust guldfärgad med guldspänne och kanter. Jättefin och lite påsaktig men ändå i kuvertväskemodell. Liknande finns nu hos ASOS för 203:-.  Här finns också såna väskor som är äkta vintage.
Byebye!

Fina väskor

131679-71

Den här väska var väl fin? Den kommer från den här braiga sidan kostar 67 euro och finns i olika färger.
Ser så mjuk ut och är troligtvis i riktigt bra kvalitet. Lädervaror från Toscana. Har hört att många av de stora designerhusen gör sina skor, väskor osv i de där delarna av Italien. Tycker iallafall att sidan verkar vara en höjdare. Får bra info och bilder på alla produkter, schyssta priser, det tar 2-4 dagar att få varan och det står att frakten är billig!
Rekommenderar varmt alla att investera i en snygg tidlös väska i skinn. Det är mycket snyggare och det känns så mycket bättre än en massa plastiga saker. Dessutom blir man mer nöjd och vill inte ha nya hela tiden. Jag föredrar en brun nyans, gärna lite mörkare men svart är heller aldrig fel. Eller kanske en röd?
Bye bye!

Solens mat

131679-70

Serien "Solens mat" har jag alltid gillat. Det är så kul att se olika platser och deras mat. Dessutom är proglamledaren Bo Hagström så bra på italienska. Det är jättebra att höra det pratas eftersom jag ska lära mig italienska flytande var det ju tänkt!) Nästa år ska det även startas lite långsammare matlagningsresor till Toscana med herr Hagström. Trevligt. Italiensk mat är ju för det mesta helt gudomlig.
Jag kan inte vänta till våren i Pisa och vin och pasta på en uteservering.
Bye bye!

Blus som man vill ha

131679-69

Nu är hon här igen.... Maja? Eller vad hon heter. Byxorna är ju ganska coola, men jag undrar var blusen är på ASOS hemsida? Jättefin modell och färg. Jag kan inte få nog av puffärm och knyt i halsen. Så snyggt, men var är den?
bye bye!

Paradis

131679-68

Den här bilden såg jag för några år sedan i Elle eller om det var Vogue, och jag har inte kunnat glömma den. Den är ju helt fantastisk! Kläderna, färgerna, ljuset, kontrasterna och formerna. Sådana bilder kan ge mig inspiration i flera år. För övrigt är ju Vanessa Paradis vacker som en älva och lite overklig. Rätt lik min favorit Brigitte också.
Byebye!

Pentabyxor?

131679-66

Tillbaka från Malmö. Tack D. för att jag fick bo hos dig! Det var en jättetrevlig helg med julklappsshopping, fika på stan, återseeende av gamla vänner och party. Man lär sig alltid något nytt i Skåne och då menar jag främst olika ord. Eftersom jag inte är från Skåne kan det bli lite märkligt när man inte förstår vad som sägs. Typ pentabyxor. "Vad är det?" Då får man ett oförstående uttryck till svar och ett "Vet du inte vad pentabyxor är?" Nja, inte rikigt. (Volvo penta???) Men penta är ju bimbo (jaha) så då är ju pentabyxor de där tajta byxorna som bimbos brukade ha på sig. Ok. Vet kanske inte riktigt vilka de menar men jag förstår ju tanken. Ja, sådär brukar det vara i Malmö. Har fått lära mig att artikulera riktigt ordentligt också annars kanske inte skåningarna förstår. Men danska är det inga problem att förstå tydligen. Mycket märkligt.
Eftersom min pojkvän ganska nyfiket läser bloggen kan jag inte berätta vad jag hittade åt honom, men två fina julklappar blev det iallafall. Jag shoppade förstås lite åt mig själv också, bilder kommer.
Nu ska jag ner på stan en sväng innan jobbet och köpa glögg. Är nyfiken på den där nya. Den här hörde jag om också. Med choklad. Intressant. Ska nog köpa båda innan de tar slut.
Bye bye!

YSL Mascara

131679-64

Har nu äntligen provat YSL´s mascara Volume Efftet Faux Cils. Hylsan var nog det som lockade mig mest. Den är guldig, blank och lyxig. Men man ska ju inte låta sig luras av ett snyggt yttre. Hur är då själva mascaran? Den är lätt att applicera, krämig och ger glamourösa fransar utan klumpar. Hållbarheten är myket bra. Den smular inte, vilket t ex Lancóme mascaror gör på mig. Ett litet minus är att den är parfymerad. En bra sak är att det klickar till när man stänger mascaran vilket gör att den är ordentligt stängd och inte torkar till. Priset är ganska saftigt. Jag tror jag betalade på 250:- på taxfree. Utvärdering: Snygg, lyxig mascara som ger glammiga fransar. Priset är dock för högt så kommer nog inte alltid ha den. Men när man vill skämma bort sig själv...
Bye bye!

Advent

131679-62

1 december idag (nu får man öppna första luckan) och 1:a advent på söndag! Ska tjuvstarta och ha lite adventsmys med älsklingen nu på morgonen. Tända massa ljus och adventsstjärnan och fixa frukost. Ska snart åka till Malmö och hälsa på kompisar, varav en är höggravid. Jag kunde inte låta bli at köpa bebiskläder till henne. Sedan blir det nog lite shopping och fest imorgon kväll. Ska bli jättekul. Ha en bra adventshelg!
Byebye!

RSS 2.0