Tjiho och klackarna i taket

Fredag och det finns stor risk för att vi sitter på balkongen och intar det som är på bilderna. Numera min favoritföda - prosecco och chips. Mumselimums. Eller förresten, det gör vi inte bara på fredagar men det känns lite bättre att göra det när det är helg. Nu ska jag ner på beachen och ta ett dopp och akta mig för att bli mer brun. Vill inte se ut som pepparkaksgumman därnere...


image676image677

Lisbeth Salander

Läste i Linda Skugges blogg om vem som passar bäst att spela Lisbeth Salander. Ska Stieg Larsson-böckerna bli film nu? Jättekul i så fall. Läste även någonstans att Paolo Roberto vill spela sig själv. Det ante mig. Vem blir förvånad? Jaja, men VEM passar egentligen bäst att spela Lisbeth? Rakel Wärmländer eller Ellen Mattson? Svårt. Båda är som jag hade tänkt mig Lisbeth...


image674              image675

Rakel och Ellen

En bild säger mer än...

image673

Från Style.com

Bokat semester

Vi har bokat semester! Vi åker om en vecka så innan dess ska vi utforska Toscana lite mer. Vi har fortfarande inte sett Cinque Terre t ex. Men hallå! Oj, vad fint det måste vara där. Kan inte bli annat än besvikelse nu, så höga förväntningar som vi har. Sen blir det nog någon dag till Siena och den där underbara matmarknaden i Livorno. (f ö Italiens fulaste stad).
Den här bilden kan kanske ge en ledtråd till vart vi ska åka på semester. Väldigt långsökt kanske... )


image672



Fuktigt

image671


Tjatade igår om att jag var så trött men det är fruktansvärt fuktigt och konstigt här. Man blir så klibbig hela tiden  och myggen trivs utmärkt. Blä. Vi roade oss igår kväll med att mäta luftfuktigheten med en sån där mätare. Det var 85%. Tack och lov har vi A/C som brummar på i sovrummet annars hade jag inte haft en chans... Idag ska vi göra lite ärenden på stan sen kanske stranden. Det är älsklingens första semesterdag.
Bye!

Miu Miu

Idag är det alldeles för varmt. Måste dricka iskaffe för att jag är trött men för varm. Hej och hå. Idag är jag kär i Miu Miu.

image668

Så snygg bild.

image669


image670

Ja tack.

Inspiration på morgonkvisten

Trött, trött men såg lite nytt på H&M. Inget jag kommer köpa men fick inspiration till hösten. (Så mycket man kan få i sånt här högsommarväder)


image666image664image667

Kolla in ägorna

image663

The Pipettes


Idag ska jag åka och hälsa på en kompis som bor i ett slott utanför Pisa. Ok, inget riktigt slott men ett gigantiskt hus iaf. med en hästhage precis bredvid. Vi ska äta lunch och kolla in ägorna. Så att allt ser bra ut. Hehe. Blir nog en del skvaller och prat om livet. Knappast något schackspelande...
Ska snart med tåget,
bye!

H&M i Rom

image662


image660


image661




Idag börjar hösten minsann!

image656


Jag läser på alla svenska bloggar att nu är hösten här! Nu är den sista sommarveckan över och idag börjar nog hösten. Ungefär som "Nu får vi akta oss för idag börjar rötmånaden. Ställ in osten i kylen!" Om det ändå vore så lätt. Snart kommer säkert brittsommaren eller indiansommaren eller vad den heter till er. Här är det ordentlig sommar skulle jag vilja säga. 25-30 grader, blå himmel och sol. Stranden lockar men innan dess ska jag hinna göra lite nytta. Sen kan man alltid få saker gjort på kvällarna för det blir mörkt snabbt. Åh dessa satans mygg - det finns snart nästan inget kvar av mig. De äter upp mig!!!

Såhär kommer jag tillbringa min söndag

image655



Kommer tillbaka med ny kraft och (förhoppningvis) inspiration imorgon.


Blå stövlar

Tänker mig blå stövlar i vinter. Jag har ju en marinblå kappa och så vill jag ha marinblå naglar.. Hm. Kanske blir för mycket blått. Borde väl köpa ett par svarta eller mörkbruna stövlar om jag ska vara klok. Tråkigt att alltid vara klok. Jaja, de enda blå stövlarna jag sett är de här från Din Sko 380:- Men med tanke på alla snygga och billiga i läder det finns i Italien så ska jag köpa ett par nya stövlar här. Sen har jag även sett drömkappan på Guess. Finns ingen bild på den än, men ska hålla utkik.


image653

Grattis syster yster!

Idag fyller min kära syster år. Nu har hon och hennes pojkvän åkt tillbaka till Sverige igen efter nästan två veckor här nere hos oss. Tråkigt. Det var i alla fall jättekul. Vi var i Florens, Pisa och Lucca, soalde, badade, åt massa god mat och drack gott vin - både ute och hemma hos oss. Alla borde få uppleva La Dolce Vita någon gång!)


image652

Jag och syster i Florens.

Granne med ett bageri

image651


Bröd, bröd, bröd! Vi bor precis vägg i vägg med ett bageri och det är inte helt fel. Bara att trippa ner på morgonen och köpa det man vill ha. Färskt bröd till frukost. Lyxigt men det är lätt att vänja sig. Italienarna är inte så rädda för vitt bröd, det är det som det finns mest av men jag brukar ändå köpa pane integrale. Fullkorn. Har sovit länge idag och nu är jag jättehungrig! Dags att gå ner.
Bye!

Firenze förra veckan

Det var mysigt och vackert som vanligt i Florens. Trots alla grå stenväggar i true renaissance- style så är det en underbar stad. Lite farligt kanske på mörka kvällar och nätter, då mördare och kannibaler gärna håller till i dessa kvarter.

image641image642

Il Duomo. Jag har varit allra längst upp - det var många trappsteg och fin utsikt men tänker nog inte göra det igen.


image649

Perseus med Medusas huvud i handen.


image650

Glassen ser lite mer lockande ut än på många andra ställen..


image644

Klappa vildsvinets tryne och du är säker på att återkomma till Florens. Ungefär som att kasta mynt i Fontana di Trevi i Rom.


image645

Ponte Vecchio.


image646


image647

Glad, Arg, Ledsen?


image648

Bruschetta med lite Chianti.



Sista reafynden för sommaren

Här kommer några refynd jag gjorde för ett tag sen. Sommarrean börjar kännas ganska uttjatad nu men ibland hittar man guldkorn.

image636

74.50:-  på H&M. Halva reapriset. Jättefin modell med puffärm, insydd i midjan, fickor, snedsydda ärmar, mjuk bomull.


image638

Oh ja, det är Madonnas kollektion "M".


image639

La Redoute - rean. Lila tröja med snygg ringning i bak. Tillsammans med en grå kjol i höst hade jag tänkt. Tror Carrie har något liknande i något gammalt avsnitt. ;)


image640

Farfarströjan som varenda modebloggare har köpt eller skrivit om. Från Soft Grey. Basplagg = bra att köpa på rean.
149:-

ShopVogue.TV

Nu har den nya sajten ShopVogue.TV lanserats. Här kan man shoppa, kolla kollektioner dela med sig av eller bli meddelad(?) av andras favoriter. Plagg, platser, bilder, skönhetstips osv osv.  Trevlig sida. Kommer säkerligen kolla in den då och då.

Modefrimärken

Frimärken. Torrt. Samla frimärken är ju en riktig nördhobby. Men de nya frimärkena som kommer ut den 29 september är fina. Blir ett lite roligare brev. Olika svenska designers har formgivit.


image633

Carin Rodebjer

image634

Gunilla Pontén

image635

Lars Wallin

Ålskinn?

Accessora såg jag att de säljer väskor från Beck Söndergaard. De gör ofta sina väskor i ÅLSKINN! Fy fy fy!  Aldrig i livet säger jag. Ålar är bland de äckligaste jag vet. Jag har t o m drömt mardrömmar om stora, feta ålar i brunnar och sånt. Jag ska få betalt (eller det kanske inte räcker) om jag ska gå runt med död ål. Någonstans måste ju gränsen gå. Där går den för mig. Blä!

image632

Ok, jag lägger in en liten bild från Accessora då. Titta!
(tänkte lägga in en bild på en ål också men insåg att det är en mycket dålig idé.)

Zara i Positano

image631



När jag var ute på Zaras sida så såg jag ju att de fotat sin sommarkampanj i Positano bl a. Ser verkligen ut som Amalfikusten och kanske även Capri. Jag förstår varför de valde just det stället.
Bye!

Godmorgon Alex

Nu har jag förgyllt denna morgon med att läsa Alex blogg. Störd men smart och "go" som göteborgarna säger.

Stieg och jag

"Män som hatar kvinnor" var sjukt bra. Nu läser jag "Flickan som lekte med elden." Den är också j-t bra. Kanske lite bättre t o m. Man kan inte sluta läsa, man vill bara veta hur det går och jag går runt och funderar på hur det ska gå för Lisbeth. För hon är väl en rikig person? Bästa på länge. Men nu är "Flickan.." snart slut och jag MÅSTE läsa den tredje delen "Luftslottet som sprängdes." Måste troligtvis ta ett flyg till Sverige bara för att inhandla boken. Eller finns det möjlighet att beställa boken hit till Italien? Mitt tips för att inte titta så mycket på TV ett tag framöver -LÄS! (Tack Annika för att du rekommenderade dom.)


image629


image630

Våga röda läppar

..någon gång ibland. Titta vad vacker! Ok, en snygg frisyr hjälper men fler borde prova. Alla säger alltid att de inte passar i röda läppar men det är ju väldigt få som ens provar. Fegt och tråååkigt!


image628

Bra restaurang

Jorå så att... Det var nice i Pisa igår. Zara hade mycket fint, tornet lutade och vi var på Bazeel och drack Prosecco och åt gratismat. Sen när vi nästan var mätta gick vi vidare till La Pergoletta nära Piazza Garibaldi och åt det här.


image620

Maccheroni med tomat och nåt mer.


image621

Grillad svärdfisk med couscous.


image623

Spaghetti no 3 (tjocklek) med sjöfrukt. (Musslor, bläckfisk och räkor.)


image624

Hemgjorda Tortellini med ricotta och små zucchini.


image625

Vaniljglass med bär.


image626

Millefeuilles (smördeg) med päron och grädde.


image627

Un caffé. (espresso)


Det var gott som ni förstår.

Shopping och torn i Pisa

Känner mig riktigt pigg idag. Ovanlig känsla då jag oftast känner mig trött och hängig, särskilt när det är så varmt hela tiden. Ska åka in till Pisa idag och kolla på tornet. Igen. Jag har ju sett det nu ett antal gånger men när folk kommer hit och hälsar på får man tiita på det igen och igen. Sen ska vi kolla in affärerna också. Det var en månad sen jag var inne i Pisa så.. Mitt enda måste är Zara som jag tycker är den enda affären som alltid har något snyggt. Sen är det en del andra italienska kedjor som har lite varierande utbud och de riktigt dyra eller de riktigt billiga affärerna med massa skräpkläder. Men jag har hittat fina billiga (10 Euro) klänningar där så man kan ha tur. Nä nu ska passa på att utnyttja min energi och fixa lite saker.
Bye!

image619

Japp, lutar fortfarande.

Barn är barn

Oh my - det här kommer inte sluta bra...

Ny höstklänning från Indiska

Innan jag går ut på min morgonpromenad ska jag visa min nya klänning som jag köpte på Indiska när jag var hemma i Sverige. Jättesöt och syster vill absolut ha en likadan men den var tydligen slut hemma. (men hon kommer nog ge sig på jakt efter den.) Indiska har mycket man skulle vilja ha i höst!

image616


image617


image618


I bakgrunden är det silverkjolen från Lindex. Så snygg! (svår att fånga på bild bara;)

True blue

Kollar febrilt efter mörkblå nagellack. Kanske kan de här vara något? Opi Ink eller Bourjois Deep Blue.


image614

image615

Buon Ferragosto!

Idag är tydligen en dag man firar. 15 augusti. Man firar sommar och semester. Ferie betyder ledighet, semester och sen agosto är ju augusti, så man kan ju räkna ut vad det blir. Imorse blev vi attackerade av vattenballonger när vi var ute och gick och vi har sett åtskilliga fått vatten kastat över sig idag så vi kom på att det måste vara något särskilt idag. Hmm.. ; Kanske för att svalka sig? Sen har vi även blivit bjudna på sangria och snacks på vår bagno. Ovanligt spanskt men ändå.. Buon Ferragosto på er iallafall!

image612

Florens igår!

Igår var vi i Florens hela dagen och tillbringade ganska mycket tid på Mercato di San Lorenzo. Stooor och mycket bra! Där kändes det iallafall som att man kunde pruta lite. Bra priser från början också. Massor av skinn- väskor, skärp, handskar, jackor osv. och såklart massa scarfar och halsdukar i siden och cashmere. Hittade några grjer som jag ska visa på bloggen. Sen gjorde vi det vanliga varvet med Piazza della Signoria, bron och lite kik på Zara (massa fint) och titt i de dyra skyltfönstren bl a. Det blev mycket traskande för att hinna se allt men också god mat och vin på uteserveringar. Dolve, dolce... Somnade skönt igårkväll och imorse innan frukost gick syster och jag en promenad.
Nu ska jag ut i solen!

Russian Navy

Jag vill ha ett marinblått nagellack i höst! Det här från OPI är rätt nyans. "Russian Navy" - kommer från deras nya Russian collection. Jag är lite trött på mörklila, bordeaux och vinrött, och brunt är inget för mig så marin känns nytt och fräscht.


image608


image610

Anna Sui

image611

Alexander McQueen

Blixtar och dunder

Idag vaknade vi av världens åska, blixtar och regn. Nu har det lugnat ner sig lite men det höll på i flera timmar. Nu kollar vi på "Il Diavolo veste Prada." (Djävulen bär Prada.) Sen blir det en tur på marknaden.


image607

Dita for Agent Provocateur

image605



image606


Hade inte  Dita von Teese varit det perfekta valet att bli ny Agent Provocateur-modell istället?

Summer Love

image604

Vogueomslag Juli 2005


Härlig morgon! Ser ut som att det blir en fin dag här. Söndag och solen skiner så blir nog stranden. (igen) Med min brittiska InStyle som jag inte har läst än. Många affärer har stängt ändå. Tydligen ska veckan som kommer vara en riktig semestervecka då många itlalienare har ledigt och onsdag är det mycket som är stängt. Nu ska jag ner till bageriet och handla bröd och sen fixa frukost.
Ha en bra dag!

Airport next!

image603



Idag ska jag åka till flygplatsen och hämta upp syster med pojkvän. De ska vara här i nästan två veckor och jag ska vara lektant. De är helt utarbetade och i desperat behov av semester så de vill nog vila upp sig på stranden en del. C u later!

Blus i silvergrått


Vill ha en långärmad blus i höst. Fin ska den vara, i siden eller något sånt. Gärna med lite knyt i halsen. Den här från La Redoute ser fin ut. Finns även i silvergrå som man inte ser så tydligt på bild. Den är i siden och bomull och ser lite glansig ut - snyggt.


image602


Ska nog kolla på Zara också vad de har för blusar. De brukar ha ganska billiga blusar i bra material.
Bye!



Varmvatten - ska det vara för mycket begärt?

Nu är jag så jäkla trött och ARG på att aldrig få varmt vatten när jag behöver det. Typ när man ska duscha, diska, tvätta ansiktet t ex. Varför? Nu har jag väntat i en halvtimme på att få varmvatten i duschen. Grejen är att det kommer aldrig att hända. Inte när jag vill det. Kanske om jag går upp mitt i natten och vill ta en dusch, då kommer det finnas varmvatten. Men vanligtvis duschar jag inte mitt i natten och jag gillar inte kallduschar hur uppfriskande det än är. Har fixat med kranarna i lägenheten och tryckt på den där grejen man ska trycka på för att det ska funka, men icke. Ok. Det här är en anledning till att bo i Sverige. Varför ska det vara så förbannat komplicerat här? GRRR...

När sover italienarna?

Fredag och jag har varit uppe tidigt och gått en promenad på strandpromenaden innan frukost. Väldigt duktigt. Massa italienare är uppe tidigt och går, joggar, köper tidningen, går till bageriet, dricker kaffe på barerna och gud vet vad de pysslar med. Men ändå är det ett himla liv till sent på kvällarna med grannar som har HÖG volym på TV:n, vespor som åker snabbt, snabbt på gatan utanför, musik och skratt  från vinbaren nedanför vår lägenhet. Det är väl tyst som högst sex timmar. Det måste alltså vara DÅ dom sover. Alla italienare. Jag tyckte väl de såg lite slitna ut.
Bye!

M by Mariah Carey

image600


Mariah Carey blir ännu en i raden av alla kändisar som släpper egen parfym. Kreativt nog ska den heta "M." Och Marshmallows ska den så käckt dofta. Ick säger jag bara!


Copenhagen Fashion Week

För att fira att det är Copenhagen Fashion Week, och jag gillar dansk design, så visar jag några inspirationsoutfits inför hösten.

image596

Bruuns Bazaar. Stor kofta och små sockor. Sött och mysigt.


image597

Malene Birger. Färgerna, blusen, byxorna, diademet, solglasögon, pumpsen. Jag gillar allt!


image598

InWear. Lila strumpbyxor till svart klänning. Röda naglar och brett skärp. Supersnyggt till fest.


image599

Day Birger et Mikkelsen. Återigen - ser mysigt ut.


Åh, vad sugen jag blev på hösten nu. Men än är det inte dags. Nu ska jag njuta av sol, bad och av att se brun och frisk ut. Snart nog kommer den långa, mörka vintern tillsammans med en ohälsosamt blek hudton.
Bye!


Ekologisk H&M

Nu skiner solen här igen så idag blir det stranden. )
H&M kommer med massa nya plagg i ekologisk bomull till hösten. Ofta är ekologiska kläder så basic och lite tråkiga men det här verkar ju lovande. Riktiga kläder som inte skriker "ORGANIC!" Färgerna i kollektionen kommer vara grå med accenter i cerise och vitt. Även underkläder och sovplagg kommer finnas, där är färgerna gråmelange och puderrosa.



image594image595

Kelly Brook i plurret igen

image590image591


Kelly Brook gör en "god gärning" och fotas med delar av det brittiska simlaget. Bilderna kommer att användas i en kampanj för lotteriet Sync or Swim som ska ge pengar till OS i London 2012.


image593





























Förra året gjorde hon en bikinikollektion för kedjan New Look och bilderna är inte helt olika!
Lite dålig fantasi kanske..

Intervju med Cavalli

image589

Roberto Cavalli


Läs den här intressanta intervjun med Cavalli!!

Uppe med tuppen

..eller ja. Ganska tidigt var jag uppe iallafall. Kunde ju inte slita mig igår från boken. "Män som hatar kvinnor." Har blivit riktigt fast nu, drömde t o m om den inatt. Hemsk, spännande och man kan inte sluta läsa.
Imorse var jag duktig och tog en promenad innan frukost. Nu ska här mailas, ringas, skrivas, betalas räkningar och fixas lite. Det är inte så soligt så stranden kanske det inte blir idag. Får se, är trots allt väldigt varmt.
Ha en bra dag! Bye!

Prick. Flamenco-style.

image585


Nu blir det sista sommarplagget jag visar i bloggen. Höst känns fräschare nu. Men tror inte det blir höst här förrän i  Oktober. Den här klänningen hittade jag i Pisa. 9 Eurosar. Vilket fynd! I bomull också.


image586


image587

Om du någonsin kommer till Sevilla. Titta på äkta Flamenco!



Höstens behöver-lista

image583

En kappa behöver jag inte, men den här var fin.


Ok. Nya tag. Idag sammanställer jag lista över vad jag "BEHÖVER" inför hösten. Senare kanske kommer en över vad jag VILL HA. Stor skillnad.
  • Skinnstövlar. Klassiska, svarta eller bruna. Klack, lagom hög.
  • Långa skinnhandskar. Så snyggt och praktiskt. Gärna i annan färg än svart el brunt. Ska kolla på marknader i Florens.
  • Strumpbyxor. I massa härliga färger. Lila och grått är favoriter.
  • Vit vanlig skjorta.
  • T-shirts i några olika färger. Har hört att L.O.G.G´s (H&M) tvåpack är bra.
  • Jeans. Raka, slim. Förslagsvis otvättade blå.
  • Väska i mellanstorlek. Ej gigantisk, ej pytte med lång axelrem. Kanske en i rött skinn?
Mycket av det här är ju basic och saker som är väldigt bra att ha. Men det är inte lika roligt att köpa basic/stapelvaror som andra saker typ baskrar, scarfes, små aftonväskor, klänningar, blusar... Suck. Dags att börja bli klok.
Bye!

Middag på balkongen och Chesney Hawkes

Nu har vi ätit middag på balkongen i den varma luften. Lax, fetaost och sallad på tomat, lök, oliver, bröd, basilika... Gott! Och rött vin såklart.
Här kommer en rikigt bra one-hit -wonder! Så underbar! Det kan man inte säga om Trolls låt.  Hmm.. Men ok, den här är bra också. Mr Big liksom.
Ha en bra kväll!

Handla mat

image582


Nej, vi brukar inte handla vår mat på marknader. Det trodde vi nog att vi skulle när vi flyttade hit. Men nu åker vi och storhandlar på Esselunga istället. Funkar ju jättebra det också. De har allt där och det är mycket roligare än en svensk mataffär. Mer grönsaker och frukt, nästan inga frysvaror. Vi har inte ens en frys! Fler och bättre olivoljor, tusen olika sorters pasta, billigt vin, massa goda ostar och hur många duschcremer och bodylotions som helst som man kan sniffa på. Min älskling brukar dra mig bort från hygienhyllorna för att jag inte ska fastna där bland schampo och smink. Det är ju jättekul och desstutom behöver man oftast något därifrån vilket han inte verkar ha fattat.
Ja, nu ska vi åka och handla ialllafall. Allt här hemma är slut.
Bye!

Nyhetstorka

Fortsättning från igår. Det blir Stieg Larsson-läsning på stranden idag igen. Början på "Män som hatar kvinnor" var omåttligt tråkig men jag antar att det blir bättre. Nyhetstorka råder på de flesta ställen. Jag blir galen! Jag tycker det ska hända massa roliga saker hela tiden. Även söndagar mitt i semestern.
Jag vill åka till New York. Jag har aldrig varit där. Ett av mina main goals nu.)
Bye!


image581

Lördag och läsning på stranden

image580


Nu måste jag skynda mig ner på stranden! Vart har dagen tagit vägen? Måste bygga upp min solbränna igen. 2 veckor utan sol sätter sina spår. Nu är jag nästan lika blek som i början av sommaren. Först ska jag skrubba och sen packa min gigantiska strandväska med Stieg Larssons "Män som hatar Kvinnor" och brittiska InStyle.
Bye!

My glamorous life

Igår vaknade jag upp i Skövde, tåg till Göteborg, flög till Italien via Stansted (London). Passade på att träffa gamla kompisar i England och blev lunch på vårat gamla ställe. Alltså frukost i Sverige, lunch i England och gick och la mig i min egen säng i Italien.
En helt vanlig dag i mitt liv. haha.


image576









Härfifrån kl 06.00. Skövde.


image577

Lunch här. Bishop´s Stortford.


image578

Tillbaka i Italien. Pisa flygplats.


image579

Hem. Viareggio. Vi bor mellan de två grönområdena.

Pure Temptation

image575


Äpplen. Farlig grej det där. Ex:
Adam och Eva i lustgården.
Snövit.

Fler?

Kaffe framför datorn

image574


Nu sitter jag här igen. Framför datorn med kaffe och smält choklad (varmt). Jag älskar att sitta vid datorn med en kopp kaffe. Särskilt direkt när man vaknar på morgonen och kollar vad som har hänt under natten. Om det är något spännande så vill man ju vara först med att veta. Jag sätter en stor ära i att vara uppdaterad. Och vara den som vet först.
Allra roligast är det när det kommit in massa nyheter i webshopparna, då kan jag sitta i timmar och kolla vad jag eventuellt ska beställa. Gärna lägga i korgen också och kolla vilka ofantliga summor man teoretiskt sett skulle kunna handla för. Fantisera kan man alltid. Men det är ju helt klart så att internet har hjälpt till med ett och annat shoppingberoende. Alla mode/shoppingbloggar också. Helt farligt ju att se så många fina saker hela tiden. Ha stenkoll på vad som finns och vad som kommer in. Aldrig vara nöjd med allt man har. Men det är ju både bra och dåligt, eller?
Bye!

Jaha..

.. idag är jag tillbaka i Italien igen. Jag är rastlös, orolig, men orkeslös, alldeles för varm men orkar inte gå till stranden.  Har myst hela dagen med min darling i soffan med engelsk deckare på dvd. Och nu måste jag ta tag i den här dagen. Har ju egentligen en hel del saker att göra men orkar bara sitta framför datorn och planlöst surfa runt. Jag gillar inte såna här dagar, men ibland verkar det ofrånkomligt. Tur att de inte är så många. Har kommit på nu att jag nog ska packa upp, beundra mina nya kläder, gå och köpa godis (för att det är det enda jag är sugen på) och antagligen kolla på "Sex and the city" och tycka synd om mig själv. Ikväll kommer jag troligtvis få massor av energi och inspiration om jag känner mig själv rätt.
Bye!

RSS 2.0