Födelsedag

image415


Idag är det min födelsedag! Hmm.. en pannkakstårta kanske skulle vara något. Och, precis som Findus fylla år lite då och då. Nu är det mest städning och det sista av fixandet med flytten. Never ending den här satans flytten.( Hoppas kunna fira lite iallafall. Nu ser det ganska mörkt ut. Måste fortsätta nu om det ska bli någon smörgåstårta och mousserande vin i eftermiddag/kväll. Kämpa på Bellezza!
Bye bye!

Idag: flytt

image414



Idag är det dags att flytta alla saker till ett lämpligt ställe här i Sverige. Vi ställer det mesta här och tar med oss det nödvändliga (väl utvalda saker) till Italien. Ska hyra möblerad lägenhet i Viareggio. Så imorgon kommer vi troligtvis ha träningsvärk... Imorgon är det även min födelsedag! Måste städa lite men annars hoppas jag på att få fira lite iallafall (och klä mig i något annat än jeans och ful tröja) och träffa några kompisar. På söndag tar vi bilen ner genom Europa. Spännande absolut! Mycket jobb - jajemän! Men det var någon som sa att det som inte är värt att kämpa för, är ingenting värt. Nej, have to go darlings! Ha en bra fredag.
Bye!

Det som göms i snö...

...kommer fram i tö. Dyker upp fler nya saker som jag inte visat på bloggen.


image408image409


image410image412

image413


Oj, vad flottiga solglasögonen såg ut på min bild. Klänningen från H&M är jag jättenöjd med. Så fin, tunn och somrig i aprikos! Härlig sommarfärg. Betalade bara 150 kr för den med rabatt. Ljusgula toppen från Ellos sitter jättebra. Ljusgult - supersnyggt. Nej, tillbaka till att sortera, rensa, packa och städa. Usch, det känns verkligen som ett fängelse det här. Särskilt nu när det är så fint väder. Vad är tråkigare än det här? Men men... inget val tyvärr. Det måste göras. Hoppas ni har det roligare än jag.
Just det, solglasögonen är från Wedins. 199 kr.
Bye!

Nyheter på postorder

image403image404
image405image406
image407


La Redoute har fått in nya fina saker i min smak. Och i min prisklass också.
Kofta  med gulliga fickor och knappar 289 kr.
Ballerinaskor, snyggt med stort spänne 239 kr.
Blus i härlig färg 129 kr.
Kjol i snygg modell 239 kr.
Klassisk trenchcoat endast 329 kr.

Oj oj, mycket vill ha mer. Aldrig är man nöjd....)
Bye!

Flytt till Italien pågår!

image400image401

image402


Flytt till Itlalien om några dagar. Hemma just nu är det  kaos men det dyker upp en del saker, bl a den här baddräkten jag köpte på Ellos. Enkel, svart med rak ringning bak. Kommer bli jättesnygg på stranden i Viareggio. And my favourite Brigitte. Ciao så länge! Kram.

Imorgon Göteborg!

image399


Imorgon ska jag ta tåget till Göteborg och hälsa på min troget bloggläsande vän Jennie med ie. Inte y. Ska bli skoj. Ska väl gå på stan, luncha, kolla in deras nya lägenhet. Ja, ska bli soft. Vet inte när jag var i Götet senast. Alldeles fär länge sen. Kom på att jag ska titta efter den här ögonskuggan också. Alltså, jag tror att jag letat efter en bra ögonskugga i rätt nyans de senaste tre åren och nu har jag hört av en viss person att den här, den är bra. Rätt nyans, lätt att applicera och allt. Tror nämligen att åt det grå hållet kommer funka bra på mig. Jag är ju nämligen en sommar som vi har konstaterat typ tio gånger de senaste dagarna. Då är det viktigt att inte välja fel färg på läppstift eller topp. Jag kan ju inte ta på mig något skogsgrönt eller orange t ex. Ingen risk iofs. Jag tror man känner på sig vad man passar i. Jag hatar grönt och har aldrig haft grönt.
Så nu blir det bedfordshire för mig. Kommer nog sova gott. Känner mig rätt däst efter både bullar och våfflor idag. Semla är ute, våffla är inne. My god, jag gillar inte såna listor.
Bye!

Marmelad

image389



De här fina örhängena kommer från MarMalaid. Butiken ligger i Malmö men de har även en webshop. Massa smycken av bl a sötvattenspärlor, pärlemor, stenar och snäckskal. En hel del saker man kan tänka sig och till väldigt överkomliga priser. Den lilla kungakronan är ju hur söt som helst. Kommer att tänka på böcker från barndomen. Willy Wonka, flygande mattor och Kejsarens nya kläder typ. Massa inspiration till min butik som jag ska öppna i framtiden. Haha. Nästan varje kväll innan jag somnar, utan att tänka på det, kommer jag ändå att tänka på olika färg - och materialkombinationer på väskor, skor och klädesplagg. Jag ber inte om det, plötsligt dyker det bara upp i huvudet. Hur sjukt är inte det? Nu senast var det en bullig, veckad kuvertväska i blågrått skinn, lite metallic men inte mycket. Tänker alltid att jag ska upp och anteckna och rita men alltid för trött. Jag har en hel kollektion i huvudet utan att behöva arbeta för det! Man undrar ju också när man vaknar en morgon och har drömt om familjen Hedenhös. Hallå! Jag är definitvt skadad.




image390image391image393image397
image395

Jamie och Floyd

image388



Ja, Jamie Oliver är ganska så enerverande. Ja, han skulle nog bli FÖR mycket in real life. Men han gillar Italien (som jag). Eller han kanske framförallt gillar italiensk mat (som jag). Också var maten på hans restaurang Fifteen i London överjordisk och gudomlig och jättejättegod. Bara balsamvinägern blandad med olivoljan tänker jag på än idag. De var supertrevliga där också, inte det minsta snobbiga. Han försöker göra något bra med sitt kändisskap. Fair play to him. Dessutom är han ganska lik min älskling. Faktiskt. Men det tycker ju inte han. Älsklingen alltså. Sedan tycker jag helt ärligt att det är han och Floyd som dominerar när det gäller TV-kockar. Fortfarande. Floyd, den gamle alkoholisten. Undrar vad det var för låt nu igen som spelades i hans program. Måste försöka youtuba den...
Bye och gonatt!

Svårt att hålla koll på all shopping?)

We´re talking serious stuff. Shopping. Och alla vet ju att internetshopping är det bästa. Slippa springa i affärer och få ett paket hem. Julafton. Nu finns en hemsida med alla adresser till olika shoppingsajter uppdelade efter kategorier. Mode, skönhet osv. Hemsidan är: sheerluxe.com

Jag har en känsla av att det ser ut som att jag handlar ganska mycket... ops. Och det stämmer nog att jag gör. Men det är ju billigt. Hmm.. jag låter som en shoppingmissbrukare. Jaja, kommer inte ha råd att shoppa särskilt mycket när jag snart blir fattig student igen. Skönt. Jäkligt spartanskt ska jag leva. )
Bye!

Snygga stövlar på rea

image387



Solen skiner och jag ska till stan snart med mammma, mormor och syster, nyss hemkommen från Hongkong(!), och äta lunch och kolla in affärerna lite kanske... Ska bli kul och höra detaljerna från resan. Hittade de här godbitarna på Mint&Vintage. Rea, nu kostar de 375 kr. Riktigt fina, vinrött skinn och med gulddetaljerna. Är lite skeptisk till skor på 2hand men någongång kommer jag definitivt testa.
Ha en härlig dag!
Byebye!

Nu händer det grejer!

Alt är lite omtumlande just nu. Idag var det sista dagen på jobbet! Skönt. Fick t o m present och jag bjöd på fika. Jag kommer nog inte sakna arbetet men alla härliga, roliga människor. De har verkligen gjort det lättare att gå dit. Så nu börjar det nya livet. Först ska jag åka hem till min familj och hälsa på i en vecka. Ta det lugnt och umgås. Ser jag fram emot. Sedan är det goodbye-partaj och sen måste älsklingen och jag börja packa på allvar. Flytta ut från lägenheten och fixa allt. Sen ska vi hoppa in i bilen och köra ner till Italien. Hejdå Sverige! Känns märkligt men spännande. Lite nervöst, men jag tror att vi gör helt rätt. Man lever ju bara en gång.
Måste springa nu men kommer fortsätta rapportera de närmaste veckorna så ofta jag kan och hinner.
Ciao och godnatt!

H&M har fyllt på...

image381image385
image383image386

...sin webshop. Den vita klänningen i linne är nog precis det man vill gå klädd i om det är 30 grader ute. Ståkrage och puffärm är gulligt. Linnnet i blått är i bomull. Priset är jättebra.149:- Somrigt som bara den. Det andra linnet med knappar och volager är i siden. Den blå klänningen känns fräsch. Den starka blåa färgen vimlar det inte av. Tråkigt material bara. Jag är inget sort fan av viskos. Den vita klänningen känns som ett säkert kort.
bye!

Vita sneakers

image376



image379



image380


Jag har blivit inspirerad av SJP. Tyckte det såg väldigt snyggt och vårfräscht ut med vita converse till jeans. Billigare alternativ men snarlika är de från Ellos och Have2have. Endast 150:-  Prisvärt eller hur?
Bye!

The ultimate feel good song

Ikväll är det avslutningsmiddag för mig. Alla på jobbet ska träffas och äta och dricka gott. Ska bli himla trevligt. Ser fram emot att dricka vin, prata strunt och slappna av. Snart har jag semester!

Den här låten tröttnar jag aldrig på. Får mig alltid att bli glad. Enjoy!

Ny rosa mobil!

image375



En vacker dag la min gamla mobiltelefon av. Den somnade och vaknade inte igen. Vi hade en bra tid men dags för en ny tänkte jag. Nokia 7360 eller vad den heter. Rosa och fin och med en liten gullig tygbit på. "Säkert ett riktigt grabbgäng som suttit och designat den där" som min pojkvän sa....) Har inte kommit underfund med alla funktioner än (är inget teknikfreak direkt, inte direkt om man säger så Jennie...) men det brukar ju lösa sig. T o m de fina hörlurarna har form av en ros i hörselsnäckan. Varför göra en så steril teknisk sak som mobiler tråkiga när man kan göra dom rosa och gulliga? Jag är iallafall nöjd. Grattis i förskott till mig själv.
Ps. köpte den på InWarehouse som hade bästa priset och den snabbaste leveransen jag någonsin varit med om. 1 dag. Enkel hemsida och betalning också. Rekommenderas!
Bye!

Ska sno den här looken

image373

image374



Allas vår favoritinspiration - Carrie. Kläderna på första bilden ska jag ta inspiration från. Eller bara sno rakt av. Gillar allt - trench, kjol, kuvertväska, topp, stövlar, skärp. Lite andra färger kanske, men jag har ju ett rött paraply... Måste regna bara.. Helt grymt snyggt. Inte lika lekfullt som många andra av Carries utstyrslar men definitvt topp tre på snygglistan. Makeupen på andra bilden är så som jag vill se ut. Skulle nog lätt få ihop till rufset på huvudet också med mitt bångstyriga hår.

Den ombloggade jordgubbsklockan

image372


Jag har också blivit smittad. Av jag-vill-ha-jordgubbsklockan-från-kyssjohanna-sjukan. Kan inte riktigt släppa den. Är ju så söt. Men så helt onödig. Kan bara inte bestämma mig för vilken som är sötast bara. Den vita eller den i guld. Nja, det är jämnt lopp. Jaja, ska ändå inte köpa den ju...
Tillbaka till mer värdsliga ting. Verkligheten.
Bye!

Kirsten Dunst och en underbar dag


image370
image371


Åh, vad härligt när man på morgonen känner att det kommer bli en underbar dag. Har varit på jobbet och tog en liten promenad i solskenet. Lite kyligt men definitvt inte vintrigt längre. Fick en känsla av utomlands. Saknar utomlands. Men vi SKA ju flytta snart. Älsklingen är nere i Itlalien nu och kollar lägenheter. Nu blir det frukost - te, ägg och smörgås.

Kirsten Dunst är ingen favorit hos mig, men bilderna var snygga. Fotade för aprilnumret av W Magazine. Jag gillar den svarta klänningen och de korallfärgade handskarna till. Båda från Yohji Yamamoto. Tröjan och kjolen på den sista bilden tyckte jag var fina också - Armani.
Ha en bra tisdag!

Dagens vill-ha - datorväska

image364image367image368


Vill ha en fin väska till min fina dator. Har tittat runt länge nu och de här ligger bra till. Ok, man får hålla väskan i handen men ofta har man ju axelväska ändå (de gånger man bär med sig en dator har man väl inte kuvertväska), och gå runt med två axelremsväskor är ju lite trist... Den grå lutar det nog åt. Svart är så vanligt och rött passar inte till  allt och är svårare att kombinera med. Jaja, här kan man titta på fler snygga väskor.
Bye!

Ankare - så snygg

image363


Lovade min syster att lägga ut bild på inköp från Ginatricot som jag blev lite kär i och köpte. Vid, lite längre t-shirt i 100% bomull. Och bäst av allt är ankaret i guldkedja som är inbyggt i den. Så snygg i sommar till en par tajta jeans eller instoppad i bästa, svarta, raka kjolen med lite högre midja. Kommer passa perfekt på strandpromenaden i Viareggio och kolla gigantiska segelbåtar och yachts. Kolla, inte segla. Pris? 199:- Fanns även med döskalle men please! Not for me. Och det är inte neonfärger heller. Visst hålla koll på trenderna, men man behöver inte följa dom slaviskt. Skapa din egen stil!!


Första bilderna av Kate Moss/Topshop-kollektionen

image359image360





























image362







Den som vill få en sneak peek på Topshops och Kate Moss kommande samarbete kan köpa aprilnumret av Vogue som först av alla visar upp delar av kollektionen. Den består av 90 delar och väntas släppas i butik inte förrän i maj. Det här är verkligen speciellt för det är första gången som Vogue har kläder från en high street - kedja på omslaget. Numret av Vogue kommer ut imorgon måndag.
Men innan kollektionen släpps kommer ju faktiskt Kate till lilla Stockholm...
Bye!

Good sunday morning

131679-358



Back from work. Äter lite frukost nu och ska väl gå och lägga mig för resten av dagen. Not. Så blir det ju inte. Ska sova några timmar, sen upp och fixa grejer man måste fixa med. Skönt att slappa men jag mår bättre när jag har mycket att göra, och det är jobbigt att känna att man aldrig hinner någonting. Kan ha något att göra med att man är tidsoptimist också...
Mina darlings The Ark vann igår helt förutsägbart. Överlägsna. Det var liksom inte ens spännande. Kul iallafall att skicka något annorlunda och glamrockigt till Helsinki. Heja!
Tänkte visa mitt senaste fynd. Dessa stövlar i skinn för endast 149:- på Wedins. Gillar skarpt färgen och modellen. Kommer bli flitigt använda till kjolar, klänningar och jeans i vår.
Bye! Gäsp...

Bakelser...

image357


Jag och älsklingen gillar bakverk. Igår åt vi Napoleon (bådas favorit) prinsess och semla (bara jag som gillar). Så lyxigt att komma hem med en liten kartong.


Vintageväskor

image354image347image348
image350image351image355



Underbara skapelser. Massa nya snygga aftonväskor hos Mint & Vintage. Märkesväskor, jättefina i skinn eller bara annorlunda. Här kan man klicka hem dom istället för att hålla på och buda på Ebay eller Tradera.
Fast jag har redan lagt det vinnande budet på en kuvertväska i mörkblått skinn. Wihoo! Har inte fått den än dock. Får se om den är fin....
Byebye!

Nu ska JAG skjutsa älsklingen till jobbet. Istället för tvärtom.

THE ARK=LIVET

image346



Imorgon är det final i melodifestivalen. Jag hoppas och tror på The Ark. I detta fall är jag inte villig att komromissa. De sopar mattan med resten av startfältet. Har älskat The Ark ända sedan deras första skiva och jag stod längst framme vid scenen på KB i Malmö och vägrade släppa Ola Salos ben. Jag drömde om deras låtar både dagar och nätter när jag köpte andra skivan In Lust We Trust. Fortfarande sjukt bra. Jag hoppas jag inte behöver orora mig för att de inte ska vinna för jag är inte The Worrying Kind.
Snälla, vi måste dela med av oss av detta underbara band till resten av Europa. Självklart är The Ark redan ganska stora i Italien. Klart att DE har bra smak....


Och visst är den lik Rosemary-låten:

http://www.youtube.com/watch?v=tr6H1a7YUac

M

image345



Nu kan man se hela kollektionen, samarbetet mellan Madonna och H&M, M by Madonna här. Klassiskt, svart, vitt. Inga större överraskningar. Inget som blir ihågkommet för sitt nytänkande men plaggen och accessoarerna kommer inte att kännas ute om ett, två eller tre år. Hon har satsat på säkra kort men det blir lite tråkigt. Om man är ute efter en trench, den lilla svarta, en vit blus, eller enkel svart kjol - javisst. Får se om man ska satsa på att köpa något. Har ju lite tid att tänka, kollektionen släpps den 22 mars i buitker och på nätet.
Byebye och glad fredag!

Rött och rosa från Wedins

131679-342131679-344
131679-341131679-343

Fortsätter tipsa om budgetskor, eller iallafall lite billigare. De flesta av oss har ju ändå inte jättejättemycket pengar att spendera på kläder. Wedins är en favorit numera. De har ju koll på läget och gör ganska mycket skojiga väskor och skor. Valde ut några i den röd/rosa skalan. Både ballerinorna och de röda lackskorna kostar 349:- Stövletterna är gudomliga. Från DonDonna och kostar 899:- . Skinnsandalerna känns tidlösa. Tänk vad skönt, lufitga, lagom klack, i skinn och passar till allt. 499:-
Hade tackat ja till allihop faktiskt....)
Bye!

Kylie i London

131679-340



Söt som en sockerbit.




Favoriter hos Nelly

Massa nya märken hos Nelly som är läckra. De här är mina favoriter. Tuscan (åh) Dress från Traffic People 749:- Silke -lovely! Zeda dress från Pepe jeans. 795:- Blått, vitt, röd rand - fräscht. Annorlunda. I like.



131679-337131679-338
131679-339131679-336


Bikini från L Space 749:- Jag gillar detaljerna och formen. Jag är ingen grön flicka dock. Mer åt det blå, rosa hållet. IZAAK har gjort blusen som det redan nu är rea på. Mörkgrått kanske inte är så vårigt men den håller länge.
Bye!

Attrahera, gå ner i vikt?

Joey New York har skapat läppstift med olika dofter som ska fylla vissa syften. Läppstiftet med doft av kanel och vanilj Lipstick CinnaMEN (namn CINNful och Sex in any city) är att fånga män då de tydligen kombinerar dofterna med kärlek och attraktion. Om man använder läppstiftet ska man tydligen dramatiskt öka sin attraktionskraft och dessutom innehåller de ingredienser som förstorar dina läppar.
Det andra läppstiftet LipFIT med bla Skinny Dip ska minska suget efter sötsaker och vara en aptithämnare med kombinationen pepparmint, grönmynta och grapefrukt. Ska även ge energi och har en förstorande effekt. Wow säger jag bara! Gå ner i vikt och attrahera män genom att bara använda ett läppstift. Kul grej, men man ska nog inte lägga allt sitt hopp till dom här!
Att vara jättesmal och ha plutiga läppar är kanske förresten det enda sättet att få en man...
Byebye!



131679-335

Beach 2007 (Kylie och H&M)

image334



Bild från det kommande samarbetet mellan Kylie och H&M som heter "H&M Loves Kylie." Beach wear. Intressant. Vill gärna se några snygga baddäkter tack! Kollektionen finns i mitten av maj, men affischer ska tydligen börja sättas upp redan i mitten av april. Mycket silver och turkos utlovas. Väntar med spänning.

Scarlett på Louis Vuitton

image333



Den nya Louis Vuitton- kollektionen har inspirerats av den holländske konstnären Vermeer. Även filmen som kom för några år sedan "Flicka med pärlörhänge" handlar om denne målare. Scarlett spelar flickan och Mark Darcy (förlåt Colin Firth) spelar Vermeer. Scarlett var förstås på Louis Vuitton-visningen. Kollektionen heter "Girl with a Monogammed Bag." Oh my! Jag älskar sånt här. Konst, film, mode, kändisar...
Förresten, Scarlett är snygg. Älskar kläderna och väskan.
Bye!

Louis Vuitton - helt underbart!

131679-329131679-330
131679-331131679-332

Åh, vad underbar Louis Vuittons nya kollektion är! Well done Marc Jacobs! Stora baskrar, markerade midjor, väskor i mörkblått läder, knälånga kjolar och klänningar, fantastiska skor. Smickrande, snyggt och kvinnligt. Kan inte bestämma vad jag gillar bäst. Jag vill ha ALLT! Hela kollektionen ser du här.

Yes, I´m alive

...för er som undrade. Jag har själv undrat de senaste dagarna nämligen. Har jobbat och jobbat och sovit yttepytte lite. Under "vaken" ledig tid har jag undrat om jag någonsin skulle orka ta tag i bloggen igen. Alla är så duktiga och uppdaterar med så bra inlägg hela tiden. Vet inte om jag orkar ge mig in i karusellen. Har massa saker att tänka på och ordna med i mitt liv just nu. Jobbar ju som vanligt och ska om en månad byta land, dvs flytta till Italien. Flytta möbler, sälja möbler, hitta bostad, fixa försäkringar, byta adress, ordna studier och csn, packa, ja.... osv osv. Sen vill man ju umgås med och träffa familj och vänner som man lämnar här och inte kommer träffa lika ofta. Bloggen har ganska begränsad tid just nu, men det blir bättre så småningom. Jag tycker om att ha mycket att göra. Ska försöka uppdatera med underbara, intressanta och roliga inlägg under tiden. Så klart. Man är ju en Superkvinna. Nej, jag klagar inte.) Det är ingen som tvingar mig att blogga, utan det är faktiskt jag själv som har valt det. Vi hörs snart igen! ha det bra i den tidiga vårsolen.
Byebye!

Vit klänning

131679-327131679-328

Fundering: Jag tror jag vill ha en vit klänning i sommar. Men jag vill inte se ut som sjukhuspersonal eller lucia.

Bild 1: Carrie-klänning
Bild 2: La Redoute-klänning

RSS 2.0