Sonia Rykiel Spring Campaign

image1256

Älskar den här! Fantastisk bild.

Happy Ending

image1255

Nu ska jag snart ta ledigt i några dagar. Jag ska njuta av solen och dricka vin och äta god mat. Åka på en utflykt någonstans kanske. Det är picknickväder här. Ha det så bra!

Benetton-köp

image1253
image1254


Här är min fina kjol som jag köpte på Benetton (av alla ställen). Tycker den är underbar! Är i bouclématerial och tyget är en aning glittrande. Inget som syns särskilt väl. Kan gå runt och känna mig chanelig i den.

Trembled Blossom

image1252

Miuccia Prada kommer att visa sin fyra minuter långa film "Trembled Blossom" under New York Fashion Week nästa vecka. Det är en animerad film som gjordes under arbetet av vår/sommarkollektionen 2008. Den ingår i ett projekt som även innehåller textildesign, tapeter, hur man har gjort iordning lokalerna där modevisningen äger rum och fotograferingar.




YSL tåskor

image1250
image1251


Stars, stars. Mer stjärnor! Nu i form av skor från Yves Saint Laurent. De var ju finare på, men jag tvivlar på att de är sköna att gå i.) Sulan har små tår....

Venezia

image1246
image1247
image1248
image1249

Karnevalen i Viareggio i all ära men måste ändå säga att det är mer fashion på karnevalen i Venedig. Den har börjat nu. Kolla de dramatiska kostymerna!



Effektiv såklart

image1245

Man är ju effektiv och sitter framför datorn när nagellacket torkar...

Resa bokad och kjol köpt

image1244


Har haft en ganska så produktiv dag (ska bli en ännu bättre imorgon) och hunnit med en del saker. Bl a har vi bokat resa till Frankrike/Spanien i Februari. Inte så lång, bara 3 dagar, men det ska bli jättekul.

Tog också en sväng förbi Benetton där jag hade spanat in en kjol. Såg den för några dagar sedan och kunde inte släppa den. Halva priset. Lite Chanel-inspirerad får jag nog säga... Underbart fin, liknar den här litegrann. Ska visa bild på den imorgon. Mitt första Benetton-plagg någonsin! Brukar aldrig hitta någonting där.
Skulle gärna vilja se lite mer bilder från Stockholm Fashion Week också, men det kommer väl så småningom...
Nu ska jag tvätta.

Il Carnevale

Igår gick jag ner på karnevalen en stund och tog lite fotobevis.

image1233


image1242


image1234


image1235

En smygingång...


image1236

Beredda. Om man är riktigt sjuk kan man få åka med expressambulansen. Om man har otur får man åka med röda eller, ännu värre, gröna korset. De har inte bråttom.


image1237


image1239

Smurf.

image1243

Det enda som blir kvar.... konfetti.

Ny energi

image1230


Då var det torsdag! I alla fall för mig.) Imorgon kommer älsklingen hem och vi har tre lediga, härliga dagar tillsammans. Känner för att göra något riktigt kul nu när jag äntligen känner mig frisk, efter en månads infektion av något slag med jobbig hosta, snuva och trötthet. Jag kan sova på nätterna igen - hurra! Bara en sån sak får en att bli en annan människa.

Jag har naturligtvis inte missat Stockholm Fashion Week. Ser verkligen fram emot vad som kommer bjudas på! Hoppas på en spännande och rolig vecka. Nu är det en del saker som jag behöver göra. Har inte ens ätit frukost än, börjar känna mig en aning svimfärdig. Ciao!

La Vie en Rose

image1229

Konst som sticks. En ny ros/skoversion från Roger Vivier.

Väntar alltid för länge

Vilket ospännande liv man lever! Ibland känns det som man vill att något mer ska hända. Visst, jag bor i Italien nu (ok då) men jag är sugen på att resa. Vill helst ha hela året inplanerat med olika resor så man har någonting att se fram emot. Sen vill jag ha ett roligt jobb och massa planer varje vecka. Så är det inte nu. Men, men... Som man säger - Den som väntar på något gott väntar alltid för länge. (!) Eller en av mina favoriter - Även en lång resa börjar med ett steg. Söndagens visdom. Därför ska jag sätta mig ner och plugga. Nu.


image1228

Sophia Loren när det begav sig.



Flamenco?

Spanska Elle (såklart) tror på en flamencotrend våren 2008. Jag har inget emot lite flamncoinspirerat mode. Jag tycker det är kvinnligt, sensuellt och snyggt! Och vem vill inte vara det? Dessutom passar det nästan bättre om man har lite kurvor typ Nigella. Fördel alltså. Här kommer några som inte riktigt har de där kurvorna jag pratar om.)


image1227

John Galliano Spring 08

image1226

Ralph Lauren Spring 08

Lördag eller tisdag

Har varit ganska effektiv idag och gjort en del saker som jag skjutit på ett tag. Nu ska jag gå en sväng. Promenad + göra några ärenden. Här är det lite karnevalsstämning och imorgon är det parad igen. Precis som förra söndagen. Ska ta lite kort och visa kaoset.
F ö försöker jag hålla mig borta från alla webbshoppar men det är lite svårare än jag trodde. När det är typ 70% rabatt blir det ju så himla billigt. Älsklingen är i England och jobbar, så för mig är det typ tisdag nu och på tisdag är det fredag för då kommer han tillbaka. Helt bakvänt men så är det. Så måste seriöst plugga de närmaste dagarna.
 
Nu ska jag fånga lite solljus, ha en bra lördag!


image1223

YouHeShe

image1222


Några saker från den danska webshoppen YouHeShe som jag inte skulle tacka nej till. (Alla på rea.) Massa underbara kläder och braiga märken! Här kommer jag gå in och titta ofta. En liten skattkista.

Chanelinspirerat

image1215image1216image1217image1218



image1219image1220

Med inspiration av föregående inlägg kommer lite saker som andas Chanel. Med en figursydd kavaj, kort kjol och ballerinaskor med rem så är man chanelig som bara den.

1. Bouclékavaj, ASOS.
2. Ballerina, Jonak, La Redoute
3. Kjol, ASOS
4. Kavaj, Ellos
5. Kavaj med rosettdetalj, Topshop
6. Silverballerina, La Redoute (ett fynd!)

Varför jag tycker om...

...Chanels Couture spring 2008.

image1209

Bedårande ballerinas.


image1210

Rosliknande detaljer.


image1211

Fina hårspännen.


image1212

Underbara kjolar och kavajer.


image1214

Dockliknande och sött som socker.

Mera rosor

image1207image1208

Här är en top med sådana där fina tygrosor igen. Det är så vackert! Färgen var väldigt prinsessig också. Vilket förstås inte är en nackdel.) Från Lipsy hos ASOS.

Nä! Nu måste jag diska. Tråååkigt. Diskmaskin, please! Jag vill ha lite livskvalitet.

Casalinga

image1206


Har städat och suttit i solen på balkongen idag. Skönt. Nu är det rent och jag har precis ätit lite juleskum. Kom ett paket från några in my extended family ) igår. Väldigt snällt.

Igår hittade vi en hel del saker som vi behövde. Till lunch blev det indiskt som jag har fått förnyat sug efter. Måste fortarande köpa massa färger till min kurs och det vet jag inte var jag ska få tag på här i Italien. Kanske behöver åka till Sverige eller skicka efter på något sätt. Inte för att jag har någon bra erfarenhet av italienska logsitikfirmor. En viss julklapp är fortfarande på villovägar. Fantastiskt.

16.50 Time for tea

image1201image1202
image1203image1205


Tea Dresses finns det många fina av hos ASOS. I polyester eller siden. Jag gillar den här 40-talsinspirerade klänningsmodellen skarpt. Väldigt smickrande och den här finns även i knälängd.

Blanco

image1198

Snygga bilder..

image1199

... från den spanska klädkedjan...

image1200

Blanco (en favorit).

Rosetter - japp. Eyeliner- yes. Hög tofs? Mmm, kanske.

Böcker om mode

image1195

image1196

image1197

För ett tag sedan beställde jag några böcker från Amazon.co.uk. Mycket billigare och bättre utbud än på de svenska sidorna som Adlibris eller Bokus. Man får ju stå ut med att läsa på engelska men det är väl inget större problem?

Nu har jag även fått hem "The Goddess Guide" av Gisele Scanlon och "Vogue Fashion: 100 Years of Style by Decade and Designer" av Linda Watson. Den första är en sorts dagbok där författaren skriver om sina favoriter när det gäller shopping, kläder, skönhet osv, blandat med hennes egna illustrationer. Den andra är en sammanställning av 1900-talets mode, designers och modehus. Om jag ska rekommdendera några av de här fyra böckerna så blir det de här två.


 

Halens-skor

image1191
image1193
image1194


Snygga skapelser från Halens. Brukar inte hitta några kläder där, men skor har de koll på.

En ny dag

image1190


Idag ska vi åka till Pisa för att kolla efter en del saker. Jag vill hitta grejer som jag behöver till min kurs bl a. Sedan kanske det blir lite bowling? Det var ett tag sedan. Inget vi gör på regelbunden basis direkt. )
By the way, sånt här är så sorgligt. Alldeles för ung.

Apropå väskor...

..så är jag jättenöjd med min nya väska från La Redoute. Mjukt och fint skinn i någon sorts brun/grå färg. Mer brun kanske. Kallas ju mullvad.) Gillar att man kan ha den som axelremsväska och storleken är bra. Priset är ännu bättre.


image1188



Girls need bags

image1182

image1185

image1187

image1186


Så sant som det är sagt. Anya Hindmarch gör väldigt snygga väskor. Lite för dyra för mig just nu bara.( Lädret ser så mjukt och fint ut och designen...

Komet

Chanel har även gjort fina kometsmycken. Stjärnor är det nya blommiga!


image1180

image1181

Skridskor

image1179


Nu ska vi iväg och åka skridskor. Det ska bli jättekul att vara mycket bättre än alla italienare!

Marina di Pisa



image1175


image1178


image1176


image1177

Ååh, tjejer!

image1170


Måndag och jag blir så glad av att kolla in alla fina bloggar som tjejer gör runtom i Sverige. Tjejer är så bra! Ger livet en liten guldkant och massa inspiration. Bloggberoende, moi??

The Movie Poster

image1169

Red dress

Den här klänningen är en av få saker som jag gillar från H&M´s vårsortiment. Om den röda färgen är så fin som den ser ut så... När ska H&M Trend komma på nätet? Eller ska det inte vara så tillgängligt?

image1167image1168

Ballerina

Jag har aldrig varit någon ballerinaperson, har tyckt att det är så platt. Men. Nu har jag bestämt mig för att ge det en chans. Det är ju så french and chic liksom. De här är kanske något att börja med. Bättre sent än aldrig.)


image1165image1166

Karnevaaaal, karnevaaaal

image1164


Ja jisses! Italienarna ställer till med fest. Då är det fyrverkerier som gäller. Igår när vi satt och skulle äta middag small det till. Värsta fyrverkeriet som höll på i säkert en halvtimme. Avslutningen blev nästan lite komisk. Det var så mycket på en gång att vi bara skrattade. Det var samma sak när Pisa hade sin årliga festival. Fyrverkeriet var verkligen spektakulärt. Det är något som italienarna prioriterar. "Panem et circenses" - Bröd och skådespel (åt foket). Det är den moderna tidens gladiatorspel. Haha.

Väldigt mycket folk på gatorna igår och idag lär det inte bli sämre, för idag är det stor karnevalsparad. Titta här för hur det såg ut förra året. Vi bor inte så längt därifrån, så kanske kan se lite från balkongen.
Det verkar också som att alla barn ska klä ut sig i olika sorters roliga dräkter. Tjejerna var prinsessa och killarna olika djur typ. Men, även ganska många vuxna hade hakat på och gick runt i stora, mjuka overaller företällandes tuppar, leoparder och ja... Visst, det är kul när folk har kul.) Konfetti som slängs på alla och ingen, och sådan där spray som klistrar fast sig i hår och kläder verkar också höra till. Bara att ta på sig någon slags skyddsdräkt och bege sig ut på stan alltså.

Det roliga är att karnevalen inte bara är den här helgen, utan det ska hinnas med ytterligare fyra parader.
Heja Viareggio!

Anglomania

Mina dagdrömmar resulterade i det här. Hade varit snyggt. Och ja, jag ska lära mig Photoshop. Tills vidare blir får det här duga. Vivienne Westwood gör en del riktigt snygga kläder.


image1163image1160


Vivienne W. Älskar kragen på den här blusen. Letar efter något sådant. Kjol, också Net-a-porter.
image1161image1162

Väska Miu Miu (Net-a-porter) och skor YSL. (Browns)

Uppe

image1158

Äntligen uppe i någorlunda tid! Har varit så trött senaste tiden hur mycket jag än har sovit, men idag vaknade jag för en stund sen. Skönt att inte sova bort halva dagen. Har liksom inte funkat med väckarklocka förut heller...; Idag ska jag få lite gjort nu på förmiddagen, gå en promenad, (ser lite kallt ute) innan älsklingen kommer hem från jobbet. Sen blir det lördagsmys. Inget vin dock, har märkt att hostan blir värre då.
Ha en bra dag!

Jag spår...

image1157


Hmm.. jag spår att stjärnor kommer bli nästa stora trend. (Tittar ner i kaffesumpen, eller kanske bara kollar vad Kate Moss hade på sig på sin födelsedagsfest. Chanelklänning med stjärnmönster.) För det är ju ganska så säkert att vad Kate Moss har på sig nu, kommer alla andra ha på sig om ett tag.

Twilfit-rea

Hittade den här underbara tröjan på Twilfits rea, dvs halva reapriset. Thats´s the way to go. Alltså betalade jag 150 kr för den. Härligt material (bomull/silke) och bra modell. Har redan använt den mycket.

image1153


Köpte även en vit bomullsblus på Lindex. Svårt att visa att den är fin, men det är den. Pasar både till jeans och en lite tightare kjol.

image1154
image1155

Fredag idag! Har lite att göra här hemma, men solen skiner och livet känns bra.




En cappuccino i solen

image1152


En dag som den här behöver man ibland. En paus. Solen har skinit från en klarblå himmel och älsklingen och jag tog en rejäl promenad. Satt på en uteservering och tog en cappuccino. Kollade i skyltfönster och åt churros. (spanska munkar typ) Härligt! Känns som att våren är på väg. Hela stan är full med utsmyckningar inför karnevalen som börjar på söndag. Tror det kommer bli galet mycket folk och trafik. De inte så organiserade italienarna påbörjade förberedelserna med stora scener osv redan flera veckor innan jul! Ute i väldigt god tid.) Karnevaldags på söndag alltså...

Skönhetsjulklappar

image1148

Lite fler julklappar. Äntligen fick jag den här lilla underbara burken. Guerlain Meteorites.
Jag är jättenöjd och det är en julklapp jag blir glad bara av att titta på.


image1149

Ett litet kit med handkräm, nagelbandskräm och fil i en fin necessär. Det behövde jag!


image1150

"Volumaster"
från Björn Axén och OBH Nordica. Det är en sorts våffeltång som man använder i hårbotten under det översta håret. Hade hört väldigt mycket bra om den. Ska ge massor av volym. Har bara provat en gång än så länge och det blev ok. Måste nog få in den rätta tekniken bara och inte ha nytvättat hår. Jag tror på den här!

Gucci Spring 2008

image1147

Är det bara jag, eller är inte den här bilden lite komisk?

Personligt hos Madebyme

image1146

Hos Madebyme kan man göra personliga smycken. Man kan själv bestämma texten på silverbrickan som sitter i smycket. Min favorit är det här armbandet. Men min erfarenhet är att om man vill ha något speciellt, eller byta ut något ordnar de det också.

image1145

Det här halsbandet är jag lite kär i. Skon och pärlan och ju för söta!

Olle Ljungström we like you!

Sveriges mest underskattade artist Olle Ljungström tycker jag och min pojkvän om. Innan vi träffades (för många år sedan!) hade både han och jag upptäckt Olle, hans texter och hur bra och opretentiös han är. Älsklingen ägde t o m alla hans skivor utom en och det var den enda skivan som jag hade köpt. Vilken tur att vi träffade varandra så att det blev en hel skivsamling! Låten som fick mig att upptäcka Olle var "Hjärta, lust och smärta" men det finns så många fler underbara låtar. Olle Ljungström förtjänar mer uppmärksamhet och beröm och nu drar jag mitt strå till stacken.
Gå in här och lyssna!

image1144

Grått ute, grått inne

image1142

image1143

Och nu menar jag inte vad som är "inne" eller helt otrendigt.....)  Grått är snyggt och de här grå sakerna hittade jag i Sverige. Baskern kommer från Lindex. Det stod mitt namn på den jag som varit ute efter en större basker - med rosett och allt. Trenchen kommer från Vero Moda. Ljusgrå, lite längre modell, precis vad jag behöver i vår. 300 pix. Baskrar och trenchar verkar jag aldrig tröttna på....) Mycket kommer och går, men de består.

Celine Spring Campaign

image1141


Snygg bild med härliga färger, eller hur? En färgklick i en grå månad.

Cold Feet

image1140

Är fortfarande inte helt bra. Ont i huvudet, mår illa och känner mig sjuk. Kanske beror på att jag har sovit urkasst inatt pga hosta nästan hela natten. Suck. Om det inte blir bra snart MÅSTE jag gå till ett italienskt sjukhus. Bävar. Jag har iaf en dvdbox att titta på som jag fick i julklapp. Alla avsnitt av hyperbra brittiska serien "Kalla fötter." Då blir man lite gladare.

Sandal Scandal

Något sånt här vill jag ha i sandalväg i sommar. Gärna bruna i skinn, med klack så att man kan använda dom till vardags. Dvs de ska inte vara svåra att gå i. De från Ellos är inte i skinn med de var fina.


image1137image1138

La Redoute

image1139

Ellos

Grå mjukis

image1136

Kate Moss för Yves Saint Laurent

image1135

H&M - rea

Nja, inte helt olika klänningar..) Har provat den här klänningen förut och den är mjuk och go och sitter fint. Nu när det var rea och tillsammans med rabattkoder som jag hittade blev det riktigt billigt. 200 spänn för klänningen och ett par mörkblå pumps, även de på rea. Fynd!

Smyckeskrin och klocka

image1134

image1132

image1133


Två jättefina julklappar jag fick av min pojkvän. Ett smyckeskrin och en berlock-klocka. Jag blir glad bara av att titta på smyckeskrinet. Kul att ha smyckena salmade på ett ställe. Medföljde även ett litet rese-smyckeskrin som är lätt att ta med. Väldigt bra. Köpt på Smycka. Klockan hittade vi på Stjärnurmakarna och jag är jättenöjd med den. Ville ha en klocka som var mer som ett smycke. Lagom tjock silverkedja med små berlocker med stjärnor och ord som Love och Unity på.

Middag


Bild: Burberry

image1129


Jag och min pojkvän ska bjuda en stackars ensam singelkille på middag ikväll. (höll på att skriva snigelkille) Nej, det kanske inte är så synd om honom, men det är ett stående skämt att han aldrig lyckas få ihop det med någon tjej.) Tur att han inte känner till min blogg...
Vi ska laga det här fast med kycklingfilé och potatisklyftor och fänkål i ugn som tillbehör. Till efterrätt blir det Gino. Fick en väldans god sådan hos systeryster i förra veckan.) Tack och adjö från matbloggen Bellezza.

Botticelli Revival

Italienska Vogue spår en Botticelli Revival i vår. Och ja, man kan lätt se likheterna mellan Sonia Rykiels vårkollektion och Sandro Botticellis målningar.

image1126

image1127

Detalj från Botticelli´s "Primavera"


image1128

Rimasto qui

image1125


Jag har funderat och funderat över hur jag ska göra med jobberbjudandet i Sverige och nu har jag bestämt mig. Jag blir kvar i Italien ett tag till. För få timmar på det där jobbet och för kort tid för att byta land och lämna allt avgjorde. Än har jag inte tröttnat på kaos i trafiken och lata italienare. (eller jo, litegrann kanske) Men jag stannar.

Hårspännen

En annan idé jag fått i huvudet (tillsammans med rosetter, hjärtväskor, symaskiner, långkoftor, tygrosor, långa kappor osv osv) är att jag vill hitta lite fina hårspännen. Att dra tillbaka luggen lite med. Gillar inte för uppsatt hår och det ska inte vara stora hårklämmor utan fina, gärna i lite gammaldags stil, lagom stora hårspännen. Som de här ungefär. Egentligen vill man ju ha gamla på riktigt. Antika hårsmycken. Var får man tag på sånt? Min första tanke är iallafall att gå på marknaden och kolla.

image1121image1122


image1123image1124


Hårspännena kommer från HQhair.com

Börja sy?

image1120


Jag har massa idéer inför det nya året och en av dom är att jag kanske skulle börja sy. Och tror mig, den här dagen trodde jag aldrig skulle komma. När jag var yngre tyckte jag att gardiner var heeelt onödigt. Nu tycker jag väl kanske inte det längre och vill inte sy gardiner, de är inte det som är tanken. Snarare vore det häftigt att sy något som ingen annan har, något man vill ha men inte hittar i butikerna. Av något riktigt fint tyg också förstås. Jag har ingen symanskin så det är väl steg ett. Sen börja kolla efter bra mönster och fantastiska tyger. Annars får det vara. Men det här känns som ett lite mer långsiktigt projekt. Ska känna efter om jag fortfarande vill om några månader....

Långkofta

En lång kofta utan skärp vill jag ha och har tittat efter ett tag. Kashmir funkar inte. Ingenting med någon slags ull eller mohair - usch! Kli, kli. Bomull, siden eller som den från Lindex med viskos funkar. Den är fin. 300 spänn. Ett klipp kanske? Typiskt bara att jag var inne på varenda Lindex när jag var i Sverige och hitta bara korta, korta koftor. Några snygga från La Redoute också. Utan ull.

image1117

image1118image1119

Efterlyses: Hjärtväska

Den här hjärtväskan ska tydligen finnas på H&M. Såg den inte i butik när jag var i Sverige och jag hittar den inte på nätet. Har den kanske inte kommit än? Det här verkar vara ytterligaren en variant från H&M. Båda är jättesöta. Någon som vet när och hur man kan få tag på dom?
Moschinos röda är drömmen.)


image1116

Bild: Elle.se



Rosor

image1113


Vackert med rosorna! Den här blusen från ASOS gillar jag skarpt. Påminner om en klänning i siden jag provade på Zara innan jul. Den var också svart/vit med tygrosor. Något som jag såg även såg att Prada hade mycket av på väskor osv. Jag är kär! Jag vill gärna ha en blus eller kuvertväska med dessa underbara tygblommor.


image1114

Rosor passar även bra på cupcakes. ;)


Dolce primavera

image1111

image1112

Tycker fortfarande att Dolce&Gabbanas vårkollektion är en av de snyggaste. På topp 3 i alla fall.) En sådan här klänning (de två översta) kan ju inte vara så svår att sy själv. Jag vet inte vad det är som pratar. Jag är inte direkt känd för att överhuvudtaget sy, men något säger mig att det skulle vara kul att sy lite egna kläder. Kanske vimsar av all morfinhostmedicin jag dricker för tillfället... Får se om jag står fast vid detta vid senare tillfälle.

Våroutfit La Redoute

image1108

image1109

image1110

Tittade runt bland La Redoutes vårkläder och tyckte de här sakerna var fina - och de passade ihop också! Ja, vilken sammansatt person man är... Not.

Bättre sent än....

Ligger ju en vecka försent på något sätt så här kommer en bild från nyårsafton med mig krasslig och trött i min nyårsklänning. Fixade till mig ändå med mycket alvedon, hostmedicin, halstabletter och nässpray. Nästa gång jag använder den ska jag känna mig fräsch och tiptop. Har fått lite kritik från kompisar som läser bloggen att jag aldrig visar mig själv. Ok då, här är jag.

image1107

Tillbaka och förvirrad

Igår kväll kom jag tillbaka till Italien efter 2,5 vecka i Sverige. Har varit jättemysigt och lite snö har man hunnit se. Har träffat familjer och vänner och kommer ihåg att det är så mysigt att kunna träffas oftare. Jag lever ganska mycket här och nu, så jag tänker inte så mycket på det när jag är i ett annat land. Om ni förstår hur jag menar...

Är fortfarande krasslig. Har varit rejält förkyld i två veckor och det verkar inte ge sig. Tar massa mediciner men det är ju ett virus så jag kan hosta i 6-8 veckor om jag har otur. Härligt. Rösten skulle jag vara tacksam att få tillbaka och snuvan börjar bli riktigt tråkig också. Utöver det har det hänt en del saker som kanske förändrar livet en aning. Står i valet och kvalet nu och vet varken ut eller in. Kommer fortsätta plugga två kurser på distans nu i vår vilket känns jättebra. Sen har jag fått ett jobb också. I Sverige. Det är bara ett extrajobb än så länge, men det kan nog bli mer och det är något som är början på det jag vill syssla med. Men det betyder i så fall att jag måste åka hem till Sverige nu och lämna pojkvän och livet här. Vi har beslutat att vi vill tillbaka till Sverige, men vi vet fortfarande inte när han kan få börja jobba i Sverige. Måste ta ett beslut snart. Har ett jobb på g i Florens också men det får jag inte reda på förrän i början av Februari...

Svårt, eller hur? Vad göra? Allt är uppochner känns det som. Är det här sista tiden i Italien eller ska vi vänta lite? Är jobbet en bra chans som man inte ska missa?


image1106

Soundtrack of 2008

image1105

Den här låten ska få bli mitt soundtrack för det kommande året. Väldigt bra. Jag vägrar att oroa mig för saker. Om min älskling och jag har varandra så blir det bra. Oroa sig mindre och leva mer.

Host, host

Hej! Har ni haft en bra nyår och sådär? Jag fick något elakt virus innan nyår så jag har snytit och hostat mig igenom senaste veckan och känt mig allmänt trött och krasslig. Nyårsafton var väl ingen hit när jag egentligen bara hade velat vara hemma och sova men gick på fest istället. Nu är det lite bättre. Har fått en bra hostmedicin nu också, så hoppas få sova inatt. Är fortfarande i Sverige men på tisdag åker jag tillbaka till Italien.

RSS 2.0