Den enda

Jag kommer kanske vara den enda som INTE har ny klänning på Blog Awards på torsdag. Jag har inte hunnit hitta någon och jag ska nog inte ens ha klänning. Skandal!! Det har varit snurrigt värre här. Vi åkte till Italien förra veckan, hade våra sista dagar där, städade ut lägenhet och körde hem bilen genom Europa. Sen skruvade vi ihop möbler en dag här hemma och sen vidare till Göteborg där jag träffade gamla polare. Härlig hösthelg! Inte nog med det - igår började jag på mitt nya jobb. Stiger upp fem på morgonen och kommer hem vid sju på kvällen. Långa dagar blir det när man pendlar till Stockholm... Men det känns bra ändå. Hemma är det fortfarande ett smärre kaos med grejer överallt.
Summa summarum -  jag känner mig ganska sliten just nu och det sista jag haft tid med är att springa på stan, planera outfits och boka limo. Well well, det löser sig nog. Jag fick en ide´vad jag kan slänga på mig och det får duga. Huvudsaken är väl att man är glad!? På en modeblogggala - haha. (knappast). Ska bli jätteskoj att träffa alla iallfall!)

Nu måste jag gå och lägga mig snart för att försöka bli lite vacker och vaken till torsdag.
Den här klänningen hade suttit fint. Känner mig som vanligt dragen till lila.

Vilken härlig fredag!
Livet börjar falla på plats här. Lägenheten känns lite mer beboelig, vi var och handlade fina vita byråer i onsdags och lite annat smått och gott. En bredare säng står högst upp på listan nu. Jag har sökt jobb som en liten galning den senaste tiden och det känns som att det börjar ge utdelning. Jag står och väger mellan två jobb så tänker hålla på den informationen ett tag till.;)
Ikväll är det stor fest här i Nyköping. Avskedsfest egentligen men jag och älsklingen måste ju fira nya jobb och allt. Det har liksom inte hunnits med. Imorgon åker vi till Italien en sista gång för att hämta hem de sista sakerna och bilen. Det blir road trip genom Europa hem till Sverige nästa vecka. Kul!
Solen skiner, löven börjar skifta färg och allt känns så höstigt och härligt. Behöver jag säga att jag trivs? Abstinensen efter Italien, varmt väder, vin och en avslappnad livsstil kommer nog tids nog....

Nu ska jag ringa några samtal, göra lite ärenden på stan, kolla klänningar till Blog awards och göra mig fin tills ikväll. Förfesten börjar om några tilmmar...)

RSS 2.0