Life is like a box of chocolates...

image828


...you never know what you´re gonna get. Forrest Gump visste vad han snackade om! Nu är jag tillbaka i Italien efter en vecka i Sverige. Har träffat massa kompisar och haft skoj. Vädret var fint hela tiden med sol, kylig luft och löv i fina färger. Ja, som ni säkert förstår så saknar jag Sverige - eller iallafall hösten och mina vänner där.

Det är lite motigt just nu - har helt tappat lusten att blogga och funderar på att lägga ner Bellezza och börjar sakna livet i Sverige. Italien är härligt på många sätt och vis men vi har nog kommit fram till att våran framtid är i Sverige. Eftersom jag inte är den tålmodiga typen så vill jag komma igång med mitt liv och vårt liv i Sverige ganska snart! Angående bloggen så vet jag inte. Det ska ju vara kul att blogga, inte ett tvång. Ska nog fundera lite... Bästa sättet att inte deppa ihop är väl att hålla sig sysselsatt, så det ska jag göra. Idag behöver jag plugga, söka några jobb, gå en rejäl promenad (hoppas på kalla kinder) och laga mysig middag med älsklingen ikväll. Ska dricka massa te och äta clemetiner också. Clementiner är bäst.
Hej på er!

Kommentarer
Postat av: Dila

Välkommen tillbaka :) Det vore tråkigt om du lade ner din blogg för den är rolig att läsa. Men som du sa, det ska ju vara roligt att skriva. För mig går det upp och ner. Ibland blir det bloggpaus tills jag hittat inspirationen igen.
Kram Dila

2007-10-24 @ 12:38:00
URL: http://www.diddela.blogspot.com
Postat av: Amanda

Vad smarrigt det ser ut! =)

2007-10-24 @ 15:32:26
URL: http://shoppingbloggen.com
Postat av: Sascha

Hej!
Jag heter Sascha och bor i Florens! Tycker att det var kul att läsa din blogg för det är alltid roligt att prata med andra svenskar som bor i Italien!Fin blogg! Kolla gärna in min på http://saschaandthecity.blogspot.com! kram

2007-10-24 @ 18:38:07
URL: http://saschaandthecity.blogspot.com
Postat av: Therez

Oh TACK TACK TACK för tipset! Det var verkligen sååå gulligt av dig! En ansökan dit är nu skickad!! Åter igen! TACK!

2007-10-27 @ 18:25:20
URL: http://www.therezz.blogg.se
Postat av: Bellezza

tack själva alla ni söta människor!

2007-10-29 @ 00:08:01
URL: http://bellezzas.blogg.se
Postat av: Dessi

E visst inne på din blogg ibland :) du som sa att jag aldrig va här..hehe. ok har väl varit lite dålig på att besöka den på sistatiden. det vore ju synd om du la ner den tycker jag. Vill oxå passa påatt säga sååååå kul att du va här i Malmööö! Märker att jag saknar dig mycket när man väl ses. har alltid kul med dig, fast att det kanske blev lite väl livat på fredagen, hihi.. ha det bäst i ITALY! kramar från kalla höst-sverige

2007-10-29 @ 21:10:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0