Buongiorno

image749


Måndagmorgon - är jag en av få som gillar det? Nystart, nya vanor, bättre, effektivare osv. Tog en promenad tidigt imorse och för första gången var det lite uppfriskande, inte bara varmt och jobbigt. Ut med sommaren - nu vill jag ha höstigare kläder, andra färger och bli av med risigt hår. Jag vill lära mig nya saker och ha massor att göra. Ska även fortsätta mitt detoxprogram (haha) med massa grönt te och ingen alkohol. Inte förrän till helgen iallafall. Jag bor i Italien hörröni! Vinet är gott och billigt här och rödvin är nyttigt i lagom mängd. Mycket prat och ingen verkstad här - I better hop to it!

Kommentarer
Postat av: Dila

Jag har alltid ogillat måndagsmorgon, kanske ännu mer söndagskvällen. Men det kanske är så man ska se det, chans till en nystart. Ska försöka tänka så, resultatet kanske blir att jag börjar gilla måndagar!?!
Kram Dila

2007-10-01 @ 12:21:54
URL: http://www.diddela.blogspot.com
Postat av: Bellezza

Ja, jag antar att allt blir vad man gör det till..) försöker själv tänka postitivt, även när det är svårt. kram bellezza

2007-10-01 @ 12:56:45
URL: http://bellezzas.blogg.se
Postat av: Bellezza

om du läser det här dila: (eftersom jag inte kan kommentera på din blogg - måste ju ha googlekonto) hur kommer det sig att ni brukar gå på guldknappengalan?)

2007-10-01 @ 13:02:46
URL: http://bellezzas.blogg.se
Postat av: Dila

Damernas Värld brukar anordna en Guldknappengala för sina prenumeranter varje år, eftersom vi vanliga döda inte kommer in på den för Vip-människor. Det brukar kosta runt 300 kr och för det får man modevisning med guldknappenvinnaren, buffetallrik och fördrink samt en
goodiepåse med massor med roliga saker. Brukar vara jätte roligt!
Kram Dila

2007-10-01 @ 14:32:55
URL: http://www.diddela.blogspot.com
Postat av: Bellezza

ok, skriver upp på min lista: börja prenumerera på damernas värld. bara för galan. behöver lite sånt kul. ..)

2007-10-01 @ 14:38:53
URL: http://bellezzas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0