Supersöt

131679-61

Å, vilken gullig clutch! Finns på ASOS för 203:- Kombination ljust/mörkt och nu rosa/svart har jag alltid varit svag för. Måste passa mig bara så att det inte blir för mycket spets, kan liksom inte ha det på både skor och väska. Kuvertväska är bara så perfekt. När man går ut, till festen, ja mycket där man inte behöver släpa med sig massa prylar. Den här klänningen var ju bara lovely. I siden. Vilken skärning! Synd att den inte var billigare.
Nu är mitt köpstopp snart över. 1 december är det åter tillåtet för mig att shoppa lite. Ganska bra att stanna upp lite och uppskatta/använda det man har. Lovar att visa vad jag har köpt sedan.)
Bye bye!

Bra affärer utomlands

131679-60

Tänkte tipsa om några bra affärer i Italien och Spanien. Den här bilden kommer från den italienska kedjan Intimissimi. De har bra och prisvärda underkläder, nattlinnen osv. Prisnivån är som Twilfit. En av de bästa behåar jag har haft köpte jag där.
En annan favorit är en spansk kedja som heter Blanco. Alltid när jag är i Spanien är det ett måste att hitta en blancoaffär. De har underbara kläder, skor, accessoarer och underkläder. Lite annorlunda och ofta docksöta kläder. Prisnivån är lite över H&M. Dra musen över bilderna på hemsidan för att se kläderna. Ett annat måste i Spanien är Perfumería Gal. De har bra produkter (tvålar, läppbalsam, rouge osv) i supersöta askar och förpackningar. Deras produkter finns på den stora varuhuskedjan El Corte Inglés som finns överallt.
Ska jobba på att hitta bra affärer i Italien när jag åker dit för att bosätta mig.
Bye bye!

Årets hjältinnor

131679-58

Älskar den här bilden! Marit Bergman har blivit utsedd till årets röst av tidningen Glamour. Andra vinnare i andra kategorier är:  Camilla Läckberg, Victoria Silvstedt och Rachel Molin. Riktigt snygga bilder.
Byebye!

Lussebak

131679-57

Äntligen bakar vi lussebullar! Kunde inte hålla oss längre. Vi ska nog snart ta in granen också hihi.... Men ingen glögg än så länge. Konstigt.  Vi har gjort bullarna lite nyttigare t o m med kesella och fullkorn. Får se om de blir goda, annars kör vi klassiska nästa gång. Oj, nu måste jag gå och rulla och snurra. Bye bye!

Böcker att önska sig

Att det närmar sig juletider har väl ingen missat. Tänkte tipsa om några bra och roliga böcker att önska sig. Franska kvinnors smala hemligheter är den jag köpte nu senast. Jag tyckte den var bra och visar hur dumt det är att hålla på och banta och gå på en massa dieter (så ute). Istället ska man ju lyssna på sin kropp, äta vettigt, röra på sig, unna sig saker ibland och inte förbjuda saker typ socker, bröd eller frukt.
Ett annat tips är Ebbas stil som är en lättsam och rolig bok att läsa. Den sammanfattar mode ganska så bra med bl a  en basgardedrob måste ha-lista och tidlösa skönhetsfavoriter. Men visst , det märks att den skrevs vintern 05/06. Jag skulle inte kalla Sienna Miller en stor stilikon i det långa loppet. Hon känns ju redan nu ganska uttjatad. Sedan att Ebba har massa regler om allt möjligt kan man ta med en klackspark, det vore tråkigt om alla i hela Sverige skulle följa varenda litet råd. Men absolut en bra bok fullproppad med fakta och kul.
Nästa tips är Susanne Ljungs Stora bok om skönhet. Mycket uttömmande bok om smink och skönhet. Här finns make up-skola, smink de senaste hundra åren, allt om hudkrämer, skönhetsindustrin osv. Om man tycker smink är det minsta roligt är den här ett hett tips.
Sist vill jag rekommendera Sex and the city: Kiss and tell. Kul att läsa om olika avsnitt, skådespelarna, se outfits och få många berättelser bakom kulisserna. Perfekt coffee table book att bläddra i då och då när man vill fly verkligheten.
Detta kanske kunde ge lite inspiration till önskelistan...
Bye bye!

Hon från Top model

131679-52

Den här tjejen är väl hon som var med i den svenska versionen av Top model för något/några år sedan? Vad hette hon? Maja? Hon bodde i Borås och läste till designer tror jag. Ja, nu har hon ju fått jobb som modell hos ASOS i allafall. Jag gillar toppen hon har på sig, den i teal är också fin.
Bye bye!

Snälla Malmö!

131679-51

Jag vet att det har blivit en hel del skor på bloggen nu, men de här vill jag ha och de finns inte i min storlek i min stad. De är säkert inte helt nyinkomna, men jag hyser hopp till min gamla stad Malmö som jag ska till i helgen. Om de finns i strl 37 där, är de mina! Jag tycker de har helt perfekt form (inte för runda), alldeles lagom hög klack och bara snygga. Är verkligen ute efter ett par hela partyskor, alltså inte peeptoes eller sandaler. Det är så mycket snyggare med hela skor på vintern till festblåsan eller till jeans eller kjol. Om de inte finns så blir det nog ASOS där jag spanat in några snygga skor, men hoppas fortfarande på att de kommer ta in lite fler godbitar till julen. Snart blir det en beställning därifrån med saker jag gått och suktat efter länge nog.
Bye bye!

Nytt hos Nelly

131679-50

Nytt hos Nelly är den här toppen från Koola Anna för 399:- Den var gullig med hög hals och puffärm. Vet inte vilket material den är i tyvärr. En annan favorit är den här axelbandslösa toppen från Modström. 598:- Fint mönster och rosett i marinblått (så fint) och svart. Storlekarna tar väl slut senare idag säkert, om man ska gå på tidigare erfarenheter. )
Bye bye!

Recovery

131679-49

Igår regnade det hela dagen, det blev aldrig riktigt ljust och jag hade en jäkla dag på jobbet. Huvudvärk. Men idag! Idag är det sol igen, jag har sovit 9 härliga timmar och vaknat som en ny människa. Efter en frukost med yoghurt och honung har jag nu gjort både manikyr, pedikyr (julrött på fötterna och mörklila på händerna) och en fuktmask i ansiktet. Snart är det iväg till jobbet igen, men imorgon är jag ledig. Hurra!
Bye bye!

Idol, idol, idoool!

131679-46

Sitter och tittar på reprisen av idol och nu ska jag ventilera mig lite angående idol. Jag tyckte det var kört när Danny åkte ut. Hallå, fattade ingen hur bra han var? När han sjöng "Öppna min dörr" var det som om allt stannade. Men okej, han får nog en skjuts i musikkarriären ändå. Nu är det Erik och Markus kvar. Helt rätt. Hur bra och mystisk och allt det där som Markus än är, så tycker jag Erik utklassar honom när det kommer till variation, utveckling, värme och ödmjukhet. Är så trött på Markus uttjatade rockposer och tröga bonnighet. Nä, kom igen Erik förtjänar att vinna! Markus kommer säkert få massa spelningar på sketna rockpubar i vilket fall. Sedan ska jag inte kämpa för kvinnors rättigheter (som jag brukar göra), utan bara säga att det är synd att tjejerna inte var särskilt bra i år. Så, nästa fredag - rösta på Erik! Nu ska jag sluta ösa beröm över dessa fina killar innan min härliga pojkvän börjar undra... Inget mer snack om Idol i bloggen men ni vet vad jag tycker om Erik respektive Markus vinner nästa vecka. Men Erik, skippa koftorna och ta på dig något tuffare. En snygg polo, skjorta, t-shirt, kavaj eller vad som helst. Över.
Bye bye!

Gift of the day hos H&M

131679-45


Varje dag fr o m 1 dec fram till jul ska H&M ha en Gift of the day. Betyder ett otroligt bra pris på en produkt under bara den dagen. Vad sägs om en handstickad cardigan och basker för 149:- den 4 dec? Eller en skinnjacka för  endast 398:- den 5:e? Nästan lite för bra för att vara sant... Prenumerera på H&M´s nyhetsbrev för att ha koll på alla erbjudanden!
Bye bye!



Mys i sängen

131679-44

Nu är det helg och imorgon är det den där dagen som man inte ska köpa massa saker. Trots löning eller kanske just därför att det är löning. Passar bra att stanna i sängen lite extra länge. Fint, juligt nattlinne hos Ellos för 129 kr. Till det ett par mysiga tofflor med hjärtan på. Ta sovmorgon, läs tidningen länge, ät en god brunch m pannkakor, juice, ägg, fruktsallad... mums.
Bye bye!

Shopping i Italien

131679-43

Attans, jag missade nästan hela avsnittet av Counter Culture (eller Shopping tror jag det heter). Handlade ju om Italien idag. Men förstod iallafall att italienarna tycker att dom är de enda som kan göra riktiga kläder och skor. I hela världen. What´s new? Patriotism på hög nivå. Undrar när reprisen går?
Bye bye!

Vår by Wedins, Lindex och H&M

131679-42

Lite nytt och fräscht från kedjorna. Skorna kommer finnas på Wedins i vår. En annan nyhet är att H&M kommer sälja klockor i vår. Den här var väl ingen favorit direkt, också den från H&M. Lindex kommer få in en del trevliga saker. Även underkläder i min stil. Nice. Man vet ju hur det blir. Direkt efter nyår börjar man sukta efter vårnyheter.
Bye bye!


Budgetskor

131679-40

Lackpumps hos Skopunkten för fyndpriset 249 kr. Jag har köpt en del fina skor, kängor och stövlar där i höst. Nu har de sänkt priset på det mesta. Bra att de har webbshop också. Varför har inte alla kedjor det?
Bye bye!

Soaked in luxury

131679-39

Fin färg och säkert mjuk. Soaked in luxury finns hos Nelly.se. Kombinationen här med den axelbandslösa klänningen och boleron var snygg. Skulle passa jättebra med en röd kuverväska och ett par pumps. De här kanske? Eller de här i färgen pewter. Denna vecka är det 25% rabatt på partyskor- och sandaler hos ASOS. Passa på!
Bye bye!

LBD menade jag ju

131679-38


Kastade om bokstäverna förut. Kanske var för att jag var nervös. Körlektionen gick bra iallafall. Efter omständigheterna. Ska bli så skönt när man äntligen har det där kortet i handen. Då ska jag belöna mig själv med något! Men med vad? Hmm, ska fundera på det.
Bye bye!

LDB och körkort

131679-36

Hämtade ut klänningen igår. Den satt jättebra och var fantastiskt fin. (strl 36) Tjockt, glansigt tyg. Känns som en klassiker och tidlös som bara den. Kommer nog få följa med på många fina fester. Nu vill jag bara bli bjuden på en rejäl nyårsfest där det inte bara är en massa oupskattande grabbar som vill slänga i sig middagen så fort som möjligt för att sedan kolla in någons nya dator. (my god, flashback från förra året)
Är lite nervös nu, ska snart ta min första körlektion. Jag vet, jag borde tagit körkort för sisådär tio år sedan men nu har jag iallafall klarat teorin, bokat halkan och ska ta lite lektioner. Kan ju köra, men nu ska man få höra att man antagligen har lärt sig "fel" och att min privata lärare varit slarvig. Hoppas det går bra..
Bye bye!

Guerlain

131679-33

Guerlain har så härlig, lyxig makeup! Jag vet inte hur länge jag velat ha detta.
Tyvärr finns ju inte deras produkter på så många ställen. Pudret ovan är en uppdaterad nyhet som ingår i årets julmakeup. Ger ljust silvrig lyster som ska ge samma känsla som på 1700-talet. Ingår gör även penseln som tydligen är mycket bättre än en svamp eller borste. Detta läpptstift har jag också hört så mycket bra om. Men det finns ju en del sidor där man kan få de här produkterna lite billigare.
Bye bye!

Necessärer

131679-32

Den här Anne Taintor - necessären kommer från Bluebox.se. Fin och kul. Jag gillar allt 50-talsinspirerat. Är verkligen på jakt efter en fin, bra, praktisk och rymlig necessär med handtag så man kan hänga upp den. Ska det vara så svårt? ) Just det, den ska inte vara så jättedyr heller. Tacksam för alla tips!
Bye bye!

Glammamma

131679-31

Känns som att man har glömt bort Barbappa & Co. Det är synd. Barbamamma är ju riktigt glammig. Barbafamiljen är färgglad och fin, inte att förväxlas med Babar.
Bye bye!

Kylie Power

131679-30

En kändis som förtjänar att skrivas om är Kylie Minogue. Hon verkar vara riktigt tuff och hon har nog inte haft det särskilt lätt de senaste åren. Titta på henne nu! Nu släpper hon även en (barn)bok. Gulligt omslag.
Hon är verkligen en "green fairy!"
Eller Tinkerbell...
Bye bye!

Regn, regn och Rabatt hos La Redoute

131679-29

Med kod 62142 får man 30% rabbatt på la redoute nu. Funderar på att beställa en del saker man velat ha ett tag. Men undrar om de kommer till outleten sen när nya katalogen kommer om typ en månad. De har ju så fina prisvärda saker med bra kvalitet. Hmm... får se hur jag gör.
Bye bye!

Monday bloody monday

131679-28

Usch vad jag är trött idag! Gick upp kl. 03.15 imorse för att jobba. Kom hem 13.30 och var helt slut. Åt lite (ingen mat hemma), skulle sova lite (som blev mycket), vaknade för ett tag sedan och nu.. Ja, nu är jag seg, hungrig igen (de här dagarna kan man äta hur mycket som helst) och allmänt grinig. Är liksom inte sugen på mat, kan tänka mig kosten på bilden dock. Vad ska jag göra för att pigga upp mig själv? Tror det blir te, scones:-), måla nytt snyggt mörklila nagellack med glitter i och titta på Anna Pihl.
Tur att jobbet bara är för ett tag till. Det håller på att ta kål på mig seriously. På natten ska man sussa - inte jobba!!
Bye bye!

Vackra kvinnor

131679-27

Catherine Zeta-Jones är en av de där kvinnorna som jag tycker är riktigt vacker. Alla har ju olika smak men hon tycker jag alltid ser fräsch, snygg och vacker ut på riktigt. Jag gillar att hon har kurvor också. Andra tjejer som är snygga: Nigella, Brigitte Bardot och J-Lo - särskilt här! Man kan ju se en del gemensamma nämnare som t ex inte jättesmala, glamoröst hår, superkvinnliga.
Man kan alltid få lite inspiration iallafall...
Bye bye!




Odeschalchi

131679-25

Slottet Odescalchi utanför Rom

Ja, nu har Tomkat (vem kom på det namnet?:-) gift sig äntligen. På ett slott utanför Rom. Hur wicked de än verkar vara så har de smak iaf. Av gästerna tycker jag Jennifer Lopez såg riktigt fin ut. Posh såg i vanlig ordning ganska läskig ut.
Bye bye!

Dansk design

131679-24

Tin Tin of Scandinavia har många fina kläder. Mycket dansk design som jag ju gillar, både kläder och accessoarer. Jag tycker nästan man kan se när något är danskt, det är liksom drömskt, bohemiskt med mer mönster och färger än många andra märken. (Läs svensk design)  Ändå verkar de ha en förkärlek för ljusa, skira färger. Ja, jag gillar det iallafall.
Bye bye!



Billigt och bra

Ginatricot har då och då riktigt trevliga saker. På deras hemsida nu kan man se några snygga LBD´s och annat smått och gott. Dessutom döper de sina plagg efter massa härliga kändisar:  jackie skirt, audrey dress, milla dress, kylie halterneck, eleonore v-neck - kanske döpt efter ytligheter?

Lindex nya koncept

131679-23


Såhär beskriver Lindex sitt nya underklädeskoncept:

"Ella M
Sortimentet som står för flärd och lyx. Kollektionen innehåller sensuella underkläder med hög modegrad.

So.U.
So.U. är trendigt och prisvärt sortiment som främst riktar sig till en yngre målgrupp.

Move Rest Sleep
Ett specialdesignat sortiment för stunder av avkoppling som till exempel ett besök på spa, en kurs i yoga eller en skön stund i soffan. Materialen är sköna, plaggen är bekväma och modellerna är enkla med noga utvalda detaljer."

De har iallafall ryckt upp sig och blivit mycket bättre det senaste året med Emma och allt. Jag gillar deras olika kampanjer och någon gång ibland hittar man något man vill köpa också. Jag hittade underbar kabelstickad, gräddvit kofta i 100% bomull med 3/4 ärm där senast. Nedsatt var den också - 100 riksdaler! Använder den jätteofta. Nya kampanjen White Christmas med Emma och norska Vendela Kirsebom är snygg och  får en att längta efter snö, varm choklad och mjuka täcken och tofflor. Man kanske skulle köpa en sån där vit plastgran i år?)
Bye bye!

Män och julklappar

Jättebra att Noel har öppnat! Hoppas de får ett bra och stort sortiment. Tycker inte att det finns så mycket bra shopping för killar på nätet. Jag letar efter kalsonger, en snygg skjorta och en polo (så manligt och snyggt) till min älskling. Smidigt att bara klicka hem julklapparna.
Även ASOS har en del roliga saker till männen i ens liv till jul.
Bye bye!

Rosa, siden, rosett, tyll, lila.... girlie!

131679-22


Festklänningar är det enda som är kul att titta på just nu. Snart är det advent, jul, nyår... Den här var gorgeous också.
Bye bye!

Måste plugga!


131679-18

Nu ska jag plugga italienska. Lite sådär på egen hand. Har allt möjligt hemma - lexikon, cd-romskivor, läroböcker. De gånger jag varit i Italien har jag kört på min spanska men när jag snart ska flytta dit så måste jag nog ta tag i det. Det är verkligen ett jättevackert språk. Ser fram emot den dagen när jag kan prata italienska lika bra som jag kan engelska. Glida runt på en vespa, dricka epresso och klädd i Cavalli på festerna vad havet i Toscana. Drömma kan man ju alltid... eller hur? Vad drömmer du om?
Bye bye!

Lyckoskum

131679-17

Duschcreme från Bourjois som heter Bonheur en mousse. Köpte den i Frankrike där de inte bara har makeup från Bourjois. De har ju annars massa fint smink i söta förpackningar och många färger. Alltid när jag är i England, Italien eller så köper jag med mig något från Bourjois. Synd att det inte finns i Sverige. Annars kan man köpa bl. a. det superbra rouget på ASOS.
Bye bye!

Nya Elle - omslaget också

131679-16




Köpte nya Elle i förrgår - den svenska. Ibland kan jag tycka att svenska glossy magazines är lite fattiga jämfört med brittiska eller amerikanska, men det här numret - december och julnumret slår de på stort. Tjockt härligt nummer med massa lyx och glamorösa och onödiga kläder, parfymer osv. Som det ska vara. Den innehöll även en del intressanta artiklar. Min favorit är krönikan där Jenny Nordberg skriver om sin kärleksaffär med sin mammas gamla Kelly - väska.
Förtjusande krönika som man bara blir kär i. Jag rekommenderar alltså starkt att köpa Elle den här månaden. )
Bye bye!

Shopping på SVT

131679-15

Såg precis programmet Shopping (Counter Culture) på SVT 2. Ett BBC - producerat program som handlar om olika länders designkultur och köpbeteende. Denna veckan var det Sverige och mycket handlade om H&M och IKEA och hur två så stora och framgångsrika företag kan komma från ett så litet land som Sverige.
Vi vill ha mycket för pengarna i Sverige och det är ju också därför alla ser likadana ut och har likadana möbler hemma.) Dessutom kräver vi svenskar funktionalitet och bekvämlighet av både kläder och möbler. Det är tråkigt att vi är så kollektiva och antagligen är vi ganska bortskämda med att allting ska vara så billigt. Men jag kan trösta er med att jag inte är något stort fan av svensk design. Visst handlar jag en del saker från IKEA och jag älskar H&M, men jag har alltid föredragit dansk design t ex. De vågar sticka ut mer vilket passar mig bättre. Dessutom kan jag inte stå emot krusidull och estetiskt vackra saker utan att det måste vara praktiskt. Så inget Acne eller Whyred på den här bloggen!
Nästa vecka var det Italiens tur. Jag ser fram emot intervju med Miuccia Prada och inslag från mindre företag med genuint hantverk.
Bye bye!

Tusen lager

131679-14

Millefeuilles

131679-13

Millefeuilles - a thousand layers. Mmmm... jag vill ha bakelse! Gud, vad vi letade efter det där cafét som Carrie satt på och åt bakelser när vi var i Paris. Och hunden tittade på. Men hittade vi det? Nej.
bye bye!

Nytt Madebyme

131679-12

Lite nytt har kommit in hos Madebyme. Det här tyckte jag var fint eftersom jag gillar guld. Men man kan ju göra en specilabeställning där man kan bestämma kedja och sten själv, så får man det som man vill ha det.  Jag har en guldkedja med en topasfärgad kristall som jag hopppas att inte så många andra har.
Det passar till allt! Super!
bye bye!

Älska Benefit

131679-10

Benetint - the original of cheek/lip tints. Färgat vatten som man penslar på. Håller hela dagen till skillnad från alla puderrouge om man har t-zons hy. Härlig förpackning, ganska dyr men värd det. För övrigt är Benefit Cosmetics ett jättebra märke med många underbara produkter i sagolika förpackningar. Kan inte nog lovorda det. Enda stället i Sverige att köpa vissa av produkterna är på eleven.se. Ja, Sverige är ett U-land när det kommer till kosmetika.)
Bye bye!

Spring till Åhlens...

... om du gillar brokad. Hittade fantastiskt snygg kjol där idag. Vippig, snyggt utställd, knälång, brett skärp ingick. Pris: 350:- Fanns i svart och grå/blekgrön. Stod grå, men jag tyckte nog den var blekt, blekt  ljusgrön. Satt hur snyggt som helst, den svarta var ju klassisk men den grå var häftig också. Vet inte hur länge brokad håller eller hur lätt det är att kombinera med något, men damn jag vill ha!
Bye bye!

Nytt på H&M

131679-9

Har kommit in nya fina festgrejer på H&M. Koftan på bilden är jättefin med band i midjan, gulliga knappar och andra detaljer. Förresten - guldskorna, undrar om man kan köpa dom också? Det jag blev mest sugen på att köpa är den här. Den har ju det mesta av LDB, men till nästan skamligt bra pris. Materialet, modellen, längden... Kanske blir en tröja i Kashmir också. En mörkgrå tror jag i så fall. Klänningen blir det nog iallafall. Synd bara att jag har shoppingstopp november ut. Ett litet undantag kanske man skulle kunna göra?
Bye bye!

M. P.

Är den här så bra som alla säger? Svindyr är den iallafall. Är den verkligen värd pengarna?

Lovely shoes

131679-8

De här är ju också ljuvliga! Men jag är så lat. Orkar liksom inte gå runt i så höga klackar särskilt länge. Men jag tränar då och då. Har fastnat i mysbyxträsket senaste tiden - alla lediga dagar går jag runt i mina lila mjukisar från H&M. Nej, imorgon ska jag klä upp mig i nya, fina kläder. Har massor som hänger i garderoben och väntar. De här är från ASOS precis som körsbärsörhängena.
Bye bye!

Svart guld

131679-7
Har alltid varit svag för kombinationen guld och svart. De här var fina. Det är kul med körsbär!  Och äpplen och päron och blåbär och.... Jag är fortfarande ganska kär i KJL´s vita alt. gröna äpple. Det finns ju ett svart nu. Undrar vad nästa frukt/grönsak blir? En rättika?
Bye bye!

Antipasto

131679-5

Till förrätt på bröllopet var det en gudomlig antipasto med oliver, ost, skinka, fikon osv. Mums! Jag tröttnar aldrig på italiensk mat. Jag fantiserar fortfarande om den där tortellinin eller tiramisun i Florens eller focaccian i Rom eller brödet, olivoljan och balsamvinägern på Jamie Olivers restaurang i London.
Bye bye!


Carrie in pink cape

131679-4

Prickigt från Nelly

Oj, oj... va trött jag är! Idag har vi lyckats slappa i sängen, kollat på x antal avsnitt Sex and the City (i love my box), druckit te, ätit pizza (som kom hit med hemkörning, kan man bli latare?), ätit chokladglass, och nu kom jag på att jag måste komma ihåg att ringa hem till pappa och säga grattis på fars dag. Jag var på väg att göra det förra söndagen men turligt nog var det någon som berättade hur det låg till.
Bröllopet igår var mycket trevligt och vi kom hem med taxi vid 5 imorse. Outfits: grön klänning med ljusrosa prickar från Ichi/Nelly, rosametallic sandaler, rosa lackskärp som var köpt på second hand för fem spänn. Sånt gillar jag! Annan outfit: blodröd kort rak klänning med svart lackskärp i midjan och kort svart kavaj till det. Det var det jag tyckte var snyggt igår. Annars var det ganska fantasilöst. Min pojkvän hade matchat min klänning med en jättefin mörkila slips i tjockt fint siden till sin mörkgrå kostym.
Nu ska jag dricka lite mer te, ta en promenad, om jag orkar, och gå och lägga mig snart tror jag. Ska upp okristligt tidigt imorgon. Och ja just det - ringa pappa!
Bye bye!


131679-3

Bröllop

                                                                           Bröllop


Vi ska gå på bröllop imorgon! Det är ju jättekul och ett givet tillfälle att verkligen klä upp sig riktigt ordentligt. Har hört att bruden ska ha på sig en marinblå klänning så tror att det inte kommer bli ett typiskt traditionellt bröllop. Själv ska jag ha:

Lilablå mörk klänning med röda körsbär
Mörklila strumpbyxor
Svarta pumps
Röd kuvertväska
Svart kort fuskpäls (mammas gamla)
Guldhalsband, Madebyme

Ska ha "a blast" och äta, dricka och dansa som aldrig förr. Är på rejält festhumör, har liksom bara blivit jobb för mig på sista tiden. Så på söndag vet jag vad som kommer hända - flottig pizza och häng i soffan. Men innan dess... Rapporterar på söndag om outfits, mat osv. Nu måste jag se till att få min otroligt grundläggande skönhetssömn. Så det så!

Bye bye!


The lippie

131679-1   

Lustrous Bloom

Igår köpte jag ett riktigt bra läppstift. Tycker alltid att det är svårt att hitta bra eftersom mina läppar är så torra och känsliga och jag får allergiska reaktioner om det är parfymerat eller så. Men Isadoras "Perfect Moisture Lipstick" köpte jag i färgen Lustrous Bloom. Väldigt glittrigt i en lite mörkare körsbärsrosa nyans. Jag älskar läppstift och får jämnt höra att jag passar så bra i det, men egentligen tycker jag bara att det är alla andra som inte vågar bryta läppglansköret. Är så trött på läppglans! Skulle önska att många vågade lite mer!
Bye bye!

ÄNTLIGEN!

Nu startar jag min egna blogg! Den kommer att handla om mode, skönhet och Italien. Jag ska göra mitt bästa för att detta ska bli en rolig och givande blogg. Nu skriver jag från Sverige men inom en överskådlig framtid flyttar jag till Italien och rapporterar från Pisa, Italien.
Bye bye från Bellezza!

RSS 2.0