Böcker att önska sig

Att det närmar sig juletider har väl ingen missat. Tänkte tipsa om några bra och roliga böcker att önska sig. Franska kvinnors smala hemligheter är den jag köpte nu senast. Jag tyckte den var bra och visar hur dumt det är att hålla på och banta och gå på en massa dieter (så ute). Istället ska man ju lyssna på sin kropp, äta vettigt, röra på sig, unna sig saker ibland och inte förbjuda saker typ socker, bröd eller frukt.
Ett annat tips är Ebbas stil som är en lättsam och rolig bok att läsa. Den sammanfattar mode ganska så bra med bl a  en basgardedrob måste ha-lista och tidlösa skönhetsfavoriter. Men visst , det märks att den skrevs vintern 05/06. Jag skulle inte kalla Sienna Miller en stor stilikon i det långa loppet. Hon känns ju redan nu ganska uttjatad. Sedan att Ebba har massa regler om allt möjligt kan man ta med en klackspark, det vore tråkigt om alla i hela Sverige skulle följa varenda litet råd. Men absolut en bra bok fullproppad med fakta och kul.
Nästa tips är Susanne Ljungs Stora bok om skönhet. Mycket uttömmande bok om smink och skönhet. Här finns make up-skola, smink de senaste hundra åren, allt om hudkrämer, skönhetsindustrin osv. Om man tycker smink är det minsta roligt är den här ett hett tips.
Sist vill jag rekommendera Sex and the city: Kiss and tell. Kul att läsa om olika avsnitt, skådespelarna, se outfits och få många berättelser bakom kulisserna. Perfekt coffee table book att bläddra i då och då när man vill fly verkligheten.
Detta kanske kunde ge lite inspiration till önskelistan...
Bye bye!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0