Vilken härlig fredag!




Livet börjar falla på plats här. Lägenheten känns lite mer beboelig, vi var och handlade fina vita byråer i onsdags och lite annat smått och gott. En bredare säng står högst upp på listan nu. Jag har sökt jobb som en liten galning den senaste tiden och det känns som att det börjar ge utdelning. Jag står och väger mellan två jobb så tänker hålla på den informationen ett tag till.;)
Ikväll är det stor fest här i Nyköping. Avskedsfest egentligen men jag och älsklingen måste ju fira nya jobb och allt. Det har liksom inte hunnits med. Imorgon åker vi till Italien en sista gång för att hämta hem de sista sakerna och bilen. Det blir road trip genom Europa hem till Sverige nästa vecka. Kul!
Solen skiner, löven börjar skifta färg och allt känns så höstigt och härligt. Behöver jag säga att jag trivs? Abstinensen efter Italien, varmt väder, vin och en avslappnad livsstil kommer nog tids nog....

Nu ska jag ringa några samtal, göra lite ärenden på stan, kolla klänningar till Blog awards och göra mig fin tills ikväll. Förfesten börjar om några tilmmar...)

Kommentarer
Postat av: Amanda

Vilken härlig bild. Hoppas du får en fin fredag! =)

2008-10-03 @ 13:01:26
URL: http://shoppingbloggen.com
Postat av: Dila

Kul att höra att du är tillbaka i bloggvärlden igen. Du har varit saknad! En bilresa upp genom Europa låter underbart härligt. Hoppas du hittar den perfekta klänningen och att du får en härlig kväll!



Kram Dila

2008-10-03 @ 18:29:51
URL: http://www.diddela.blogspot.com
Postat av: Dress Like a Princess

Underbar bild

2008-10-07 @ 11:56:47
URL: http://dresslikeaprincess.blogg.se/
Postat av: Anonym

Spännande med Blog Awards! Du har ju blivit en såndär känndis, som Blondinbella ungefär.... =) Otroligt kul! Du måste ha med kamera och dokumentera hela aftonen!

2008-10-08 @ 22:35:50
URL: http://iambeautiful.blogg.se/
Postat av: Bellezza

haha - knappast! ska bara våga mig dit först och främst...)

2008-10-09 @ 12:14:12
URL: http://bellezzas.blogg.se/
Postat av: Mothersvea

Vilken vacker bild!

2008-10-28 @ 13:48:42
URL: http://mothersvea.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0