Påskutflykt i Toscana

Ja, det är inte bara jobbigt här såklart. När man sitter i solen på en uteservering med en kall öl, eller när man somnar  på stranden med vågorna som slår in, eller när man går runt på mörka gator och slinker in på en bar och tar ett glas rödvin, eller som igår när jag och älsklingen gjorde en utlfykt. Vi åkte söderut, tog en titt på Livorno, helt ok men hamnstäder är väl inte så värst charmiga. Industrihamn liksom. Åkte vidare mot Volterra, en bergsby som vi hade hört var mysig. Alabaster är en  specialitet för staden och jag köpte en söt parfymflaska i rosa med puff som man trycker på. Vi åt middag i solen. Sallad, pasta och ett glas vin. Skönt förresten att båda dricker vin och ändå kan någon av oss köra. Vet inte om Polizia är så värst effektiv här mot låga promillehalter av alkohol och bilkörning. Tror inte det. Skönt också att man handlar mat och vin tillsammmans i affären. Såna där små saker som gör livet lite lättare...
Nu blir det väldigt varmt i solen här... ) Ska nog gå och göra några ärenden, får se om de affärerna har öppet eller siesta (3 timmars lunchstängt).
Bye!


image419


Volterra

Kommentarer
Postat av: Syster

Ciao!! Vad härligt det låter, ni är verkligen i Italien!! =) Hör av dig när du fixat nr. Ha det bra! Kramar

2007-04-10 @ 17:29:27
Postat av: liza

Ciao!
vad härligt ni har det,mmm vin och bil!!!
Kommer nog ner snart.
Kram

2007-04-10 @ 17:34:22
Postat av: Jennie

Äntligen är bloggerskan tillbaka! Kul att läsa och se bilder från Italia ;-) Vill höra mer!! Kram på dig och kämpa på med italienskan.

2007-04-11 @ 10:27:34
Postat av: Bellezza

hej på er! jo jag kämpar på här. ni är alla välkomna hit. kram.

2007-04-11 @ 17:02:38
URL: http://bellezzas.blogg.se
Postat av: Eva

Hej på er
guuuud vad jag blir avundsjuk när jag läser din blogg och tittar på alla fina bilder, annat är det här hemma !det verkar som att ni trivs bra!
4 månader kvar tills vi åker............ska bli kul,annorlunda,spännande och en utmaning för oss alla...........
Hälsa så mycket och sköt om er
kram Eva & grabbarna

2007-04-19 @ 15:13:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0